Cele două au fost împreună, miercuri, la avanpremiera comediei romantice „Mărită-te cu mine”, cu Jennifer Lopez, Maluma și Owen Wilson în rolurile principale.

Cum zâmbetul pe buze, cele două au apărut în incinta unui cunoscut cinematograf din Bucureşti în ţinute lejere, dar chic. Dacă Dana a optat pentru un tricou şi o geacă albastre, asortaţi cu o pereche de pantaloni, Gabriela a purtat o ţinută în culori deschise, pantaloni albi, cu un blazer bej, accesorizată cu un fular galben şi o bască.

Se vede bine că cele două femei seamănă, dar fiecare are tipul ei de frumusețe. Ce se vede foarte clar din imaginile postate de fostul model pe InstaStory e faptul că s-au simțit foarte bine, la un moment dat ciocnind și câte un pahar.

Dana-Savuica-si-sora-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Gabriela este cu cinci ani mai mică decât Dana Săvuică şi nu face parte din lumea showbizului. În schimb, ea a urmat cursurile facultăţii de Drept şi are un băiat mult mai mic decât fiica Danei Săvuica, Julie, care are deja  27 de ani.

Dana Săvuică şi sora ei, vacanţă în Sri Lanka

Cele două se împacă excelent. După cum se poate vedea, merg împreună la film și urmează să plece în vacanță în Sri Lanka, șarp de care le leagă foarte multe.

Cele două vor pleca împreună chiar dacă Dana Săvuică a trecut printr-o intervenție dificilă în luna decembrie a anului trecut, când a fost operată de hernie.

„Fac recuperare încă, dar asta nu mă împiedică să merg la film cu sora mea Gabriela, cu 5 ani mai mică. Tot cu ea voi pleca în Sri Lanka, țara copilăriei noastre, acolo unde tata a fost ambasador, acolo unde am stat 4-5 ani în copilărie.

Sora mea e mai mică decât mine, e născută pe 4 martie, iar asta ne amintește de cutremurul din 77. Fix de ziua ei eram într-un bloc pe 1 Mai și ea făcea 2 ani și a venit cutremurul”, a declarat Dana Săvuică pentru Click!.

Vedeta a mai povestit că după Sri Lanka va pleca în Cuba într-o altă vacanță exotică.

Vezi și Dana Săvuică, la un pas să paralizeze: ”Trăgeau de coloana mea ca să se deschidă vertebrele”

geau de coloana mea ca să se deschidă vertebrele”

Citește și:

Nu se mai ascunde! Cum a fost surprinsă Cristina Ciobănașu cu noul ei iubit? Apariție rară cu cei doi

Brianna Caradja, secretul dispariției din lumea mondenă a Capitalei. Cum a fost povestea ei de dragoste cu Irinel Columbeanu