Alina Campigotto, fostă Alina Petre, ea căsătorindu-se în urmă cu 2 ani, e cu 9 ani mai mică decât Mihai Petre.

Și ea și partenerul său sunt dansatori și câștigă premii pe bandă rulantă. Alina Campigotto, în vârstă de 33 de ani, este multiplă campioană la dans sportiv și profesoară de dans.

Tânăra a început să danseze încă de când avea 3 ani, apoi a luat o pauză, dar însoțindu-l pe fratele său la repetiții a fost atrasă de costume și mișcări și a decis să mai dea o șansă acestui sport.

Întrebată într-un interviu acordat csid.ro dacă îi e greu să fie sora lui Mihai Petre, Alina a mărturisit că are o relație apropiată du fratele său și că el este pentru ea un exemplu nu doar în materie de dans, fiind și sfăturitorul său în viața de zi cu zi.

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut şi am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el şi nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri şi situaţii din viaţă în general”, a declarat Alina.

„Pentru mine, a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult şi părerea lui.

Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care munceşte, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai.

După cum bine ştii, sunt foarte puţine persoane care ştiu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie şi mândrie”, a mai mărturisit tânăra dansatoare.

sora-lui-Mihai-PetreSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mihai și Elwira Petre sunt concurenți în sezonul 4 Asia Express

Mihai Petre a devenit celebru în România datorită talentului său de dansator. În prezent, coregraful în vârstă de 42 de ani, vedeta multor emisiuni, se remarcă prin prisma ambiției și spiritul competitiv de care dă dovadă în cadrul show-ului Asia Express.

Mihai Petre a acceptat provocarea de a participa în sezonul 4 Asia Express alături de soția sa, Elwira Petre.

Vezi și Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă!

Citește și:

Bodo, mai sincer ca oricând despre viața personală: ”Faptul ca noi nu aveam copii…” A fost la un pas să se despartă de soție. Ce i-a ținut împreună

Fiica lui Alec Baldwin a sărit în apărarea tatălui ei după ce actorul a fost criticat pe Instagram