Este cu 11 ani mai mică decât celebra ei soră, însă cele două seamănă ca două picături de apă. Recent, Irina Fodor a publicat fotografii cu Teodora pe contul ei de Instagram, spre încântarea fanilor frumoasei prezentatoare Asia Express.

Teodora, sora Irinei Fodor

Teodora are 22 de ani și este studentă la Facultatea de Drept, iar semănare fizică cu sora ei mai mare este mai mult decât evidentă.

irina fodor si sora irinei fodorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mică😜Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci cand eram doar niste copile. Cine are surori sau frați mai mici, mâinile sus dacă vă manifestați la fel iubirea😂🤣”, scria în urmă cu ceva vreme Irina pe Instagram în dreptul unei fotografii cu ele două.

Cine e Irina Fodor

Irina Fodor este cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol în calitate de prezentator a două show-uri de succes ale Antena 1: Asia Express și Chefi la cuțite.

Ea este căsătorită cu actorul Răzvan Fodor. Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar după trei ani s-au căsătorit. Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism.

Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. S-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Citește și: Romina Power, schimbare totală de look. Imaginea cu care fost soție a lui Al Bano și-a uimit fanii

Selena Gomez este de nerecunoscut după ce a pierdut lupta cu greutatea