Cabral este un bărbat norocos, care are o familie numeroasă. Are o soție minunată, care i-a dăruit doi copii, pe Namiko și pe Tiago, mai are o fată adolescentă, din mariajul cu Luana Ibacka, dar și doi tați, căci mama lui și-a refăcut viața alături de un bărbat „de zahăr”. Tatăl adoptiv al lui Cabral este Mircea Boldea, practicant de arte marțiale din 1971, acum unul dintre cei mai respectați antrenori din țara noastră.

Citește și: VIDEO Cabral și-a botezat băiețelul. Mămica Andreea Ibacka și nașa Irina Fodor au fost superbe. Imagini de la petrecerea din curtea casei

Citește și: Nimeni nu știa asta despre Cabral și merită tot respectul! Jos pălăria!

cabral-si-andreeaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Ce soră frumoasă are Cabral!

Absolvent al Școlii Naționale de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, Mircea Boldea a fost vicepreședinte al Federației Române de Arte Marțiale de Contact. Și Argentina Boldea, mama lui Cabral, are legătură cu acest sport. Femeia a început să se antreneze în sporturile de contact din 1983 și a fost antrenor-coordonator al lotului național de kickboxing și thaiboxing. Când Cabral avea 6 ani, în viața lui a apărut Artemis, sora din partea mamei, pe care o iubește ca pe ochii din cap.

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, povestea Cabral, la PRO TV.

Tatăl biologic al lui Cabral este Alexandre Ibacka Dzabana, un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. În timpul facultății, acesta a avut o relație cu mama lui Cabral. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” (PRO TV) mai are frați și din partea tatălui biologic, însă aceștia locuiesc în Africa.

Citește și: Ce studii are Andreea Ibacka: ”Toată lumea mă bătea la cap să fac niște bani în plus…”

Citește și: Cum arată în prezent fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka. Vedeta tocmai a împlinit 54 de ani