Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se află într-un fel de lună de miere, dar din care nu lipsește fiul lor, Tiago. Mai exact, cuplul și cel mic se relaxează la mare, după un weekend agitat, dar fabulos. Gabriela și Dani s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie, și au făcut o nuntă de pomină la un elegant centru de evenimente situat pe malul lacului Buftea.

Frumoasa mireasă a fost generoasă cu pozele publicate în online, iar dacă până acum i-am putut admira pe miri, pe nași, rochiile invitatelor, aranjamentele florale sau tortul superb, iată că a venit momentul să vedem și imagini cu soacra mică și cu soacra mare, adică mamele soților Oțil.

mama-gabriela-otilSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță cu fiul lor, după nuntă

Înainte să plece în vacanță, Gabriela a mai publicat o tură de poze pe Instastory. Mândră de părinții ei, care i-au fost alături toată viața, soția lui Oțil le-a arătat fanilor câte o poză cu mama și cu tatăl ei, de la petrecerea de nuntă. Socrii mici se află pe ringul de dans alături de fiica lor și se bucură de muzica de petrecere.

Într-o altă imagine apare și mama lui Dani Oțil, pe care prezentatorul Tv o ține afectuos, pe după gât. Mama lui Dani, elegantă, discretă și distinsă, într-o rochie lila, iar mama Gabrielei, la fel de aranjată, cu mult bun gust, într-o rochie lungă, în nuanțe cafenii. Mama Gabrielei și fiica ei mireasă sunt în centrul atenției pe ringul de dans și se învârt de mama focului. Doar mireasa e botoșăneancă, așa că sârbele moldovenești nu au lipsit de la nuntă.

mihai-bobonete-nunta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 7 / 13

Cine e Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu s-a născut pe 22 noiembrie 1992, la Botoșani, iar Dani Oțil s-a născut pe 24 august 1980, la Reșița. Dani Oțil (42 de ani) și Gabriela Prisăcariu (30 de ani) s-au îndrăgostit spre finalul anului 2018 și s-au căsătorit în mai 2021. În septembrie 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Fotomodel de profesie, dar și absolventă a Facultății de Drept, Gabriela s-a remarcat în showbiz în anul 2015, când a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). După ce a participat la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Iată ce declarații a făcut la vremea aceea: „Bărbații caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu barbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”.

Gabriela Prisăcariu este în prezent model și influencer de succes, fiind urmărită numai pe Instagram de peste 200.000 de fani.

Citește și: VIDEO Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani. Momentul în care realizează că Dani Oțil i-a luat cadou o mașină adevărată, de 200.000 de euro

Citește și: Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, purtate la nunta lui Dani Oțil