Prin urmare, solista de muzică populară nu a stat prea mult pe gânduri și s-a vaccinat deja pentru Covid. “Am isprăvit de ceva vreme cu afacerea asta, cu vaccinarea.

Eu, de felul meu, sunt o persoană care respectă regulile, aşa că, de îndată ce am socotit că a sosit şi rândul meu, am data fuguţa la vaccinare. M-am nimerit la Pfizer şi nu am avut nicio problemă, nici după prima doză, nici după a doua.

În zilele din urmă, am început să mai aud câte unul care se văita, în urma rapelului cu vaccin, dar mie asta nu mi s-a întâmplat. Aşa că am început a mă întreba dacă ăsta e un semn bun sau, dimpotrivă. Însă, medicii mi-au spus să stau liniştită, că nu are sens să-mi fac gânduri negre!”, a povestit Sofia Vicoveanca, pentru impact.ro.

Cât despre planurile pentru anul acesta, un an ”rotund”, pentru că artista va împlini 80 de ani în toamnă, Sofia Vicoveanca are unul singur: ”Anul acesta atât mi-am propus să fac: să ajung la Mormântul Sfânt, din Ţara Sfântă.

Înţeleg că şi israelienii s-au vaccinat, în marea lor majoritate, tot cu Pfizer, ceea ce socotesc că va fi un lucru bun pentru mine. Însă nu vreau să zic ”hop!” până nu ajung acolo, la mormântul Mântuitorului. Mai ales că nimeni nu poate oferi niciun fel de garanţie dacă vom putea sau nu călători, în a doua jumătate a anului, căci, în prima sa parte, lucrurile sunt clare”, a spus ea.

În toamnă împlinește 80 de ani

Cum e viața la 80 de ani? ”Uneori somnul fuge mai repede decât mi-aş dori. Fuge şi nu se mai întoarce nici măcar în noaptea următoare. Nu ştiu ce să mă mai fac cu el”, glumește ea.

”Credeam că ne înţelegem, dar de la o vreme pare că nu mai facem casă bună. Noroc cu florile şi cărţile, care continuă să-mi ţină la fel de multă şi de plăcută companie”, mai povestește, la fel de optimistă ca întotdeauna, artista.

Vezi și Interviu EXCLUSIV Sofia Vicoveanca: ”Fără credință, sunt nimic, sunt frunză-n vânt!”

Citește și:

Amalia Năstase a oferit fanilor un adevărat spectacol de ziua ei! Cât de schimbată este silueta ei, la 45 de ani!

Cum s-au cunoscut Cristina Ich cu Alex Pițurcă și cum e relația lor: „A fost dragoste la prima vedere”