Astfel, micul prinț a fost foarte ocupat să-i scrie lui Moș Crăciun scrisoarea în care şi-a exprimat dragostea lui pentru fotbal şi desenat.

ziua printului GeorgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„George a scris deja lista pentru Moș Crăciun”, a dezvăluit prințul William, precizând că fiul lui de șase ani știe exact ce vrea.

Ducele de Cambridge a spus că fiul său îşi doreşte un cadou care să se potrivească pasiunilor sale, pictatul și fotbalul.

”El iubeşte desenele şi este un foarte bun pictor. Trebuie să îi oferim ceva pentru desenat sau pentru fotbal. Îi place să joace fotbal în egală măsură“, a declarat William la petrecerea organizată de Mary Beery, luni seara, A Berry Royal Christmas.

Prințesa Charlotte e mai pretențioasă

Fan al sportului, fiind preşedintele unei asociaţii de fotbal şi fan înrăit al echipei Aston Vila, prinţul William a mărturisit, amuzat, că, din păcate, fiul lui este susţinătorul echipei Chelsea.

Pe de altă parte, se pare că sora lui prințesa Charlotte este un pic mai pretențioasă. Ea vrea să primească un ponei în acest an de la Moș Crăciun, iar, la fel ca orice părinte, Prințul William nu vrea să onoreze cererea extravagantă.

„Ea a cerut un ponei, dar este posibil să aștepte până anul viitor pentru că Prințul William crede că este mult prea tânără pentru așa ceva”, le-a dezvăluit o sursă celor de la The Sun.

„Charlotte o moștenește pe Regina Elisabeta privind iubirea ei față de cai și ponei”, a adăugat sursa.

Micuța a învățat să călărească încă de când avea 18 luni, aceasta fiind pasiunea ei favorită, exact ca și a Reginei.

Citește și: