Cristi Borcea a avut de executat în trecut o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, după ce i-au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal. A stat închis 5 ani şi o lună. Chiar dacă acum, omul de afaceri și-a reluat complet viața de dinainte și formează o familie frumoasă cu Valentina Pelinel, perioada petrecută după gratii nu a fost uitată. Nu au fost vremuri ușoare, dar a învățat să se descurce cu ce avea la îndemână, chiar și când venea vorba de îngrijirea personală.

Acesta a povestit recent că apela la diverse trucuri pentru a scăpa de părul nedorit, iar în timpul permisiilor, când mergea acasă, își făcea tratamente cu acid hialuronic.

„M-am adaptat. Te adaptezi, n-ai ce să faci. Veneau ăia la Jilava, stăteam patru, atâția eram într-o cameră, venea televiziunea să vadă camera lui Borcea. Se închinau, eram cu paturi suprapuse.

Creme îți luai de la magazin, eu îmi luam și acolo. Primul lucru, acid hialuronic fiole, comandam, ce ziceai aia îți aducea. Nu aveai voie să iei orice – dacă permitea regulamentul.

Aveam frizeri acolo, care făceau cursurile și mă tundeau tot timpul. Eu acum, acasă, părul din urechi îl fac cu flacăra, că acolo m-au învățat, la pușcărie. Cu bricheta, așa m-au învățat, așa fac.

Aveam acolo deținuți care făceau cu ața, mă pensau. Sunt specializați.

În momentul în care veneam în permisie, atunci îmi puneam acid, când veneam în permisie de două zile, trei zile, cinci zile”, a dezvăluit Cristi Borcea, în cadrul podcastului „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.

Sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii”

„Am dormit cu Victor (n.r. Victor Becali) în aceeași cameră 4 ani cred. Giovani s-a eliberat mai devreme. Eu eram cu spălatul, Victor cu mâncarea, fiecare făcea ceva. Spălam vasele, rufele, aveam mașină.

Am stat vreo 7 luni, 8 luni, unde mă sculam la 5 jumate dimineața, măturam holul secției și unde stătea jandarmul și după dădeam cu mopul. M-am specializat, sunt specialist la dat cu mopul și la spălat farfurii.

Dacă nu muncești acolo, nu beneficiezi de un regim mai bun, să te duci de la închis la semi-deschis, de la semi-deschis la deschis, nu beneficiezi de puncte să pleci în permisie. Prima permisie am avut-o după aproape un an”, a mai povestit Cristi Borcea.

Dezvăluiri despre Cristi Borcea: Ce le-a pus pe soțiile lui să facă, înainte de căsătorie

Porecla pe care Cristi Borcea o avea în închisoare

„Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea.

A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare”, povestea la un moment dat Miron Mitrea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

cristi-borcea-si-valentina-pelinel-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Valentina Pelinel, despre cochetăria soțului

Într-un interviu recent pentru Click!, Valentina Pelinel a recunoscut că soțul ei a fost mereu îngrijit, că ea nu are niciun aport în acest sens.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, patru ani de la nunta secretă din Ungaria. „Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit”

”Eu am un soţ care se întreţine. Aşa l-am cunoscut. El are mai multe produse decât mine. Măşti, serumuri, fiole… Avem fiecare baia noastră, deci nu ne certăm pe oglindă (n.r.: râde).

Îmi place foarte mult când plecăm în călătorie, că el are 2 plăsuţe mari cu produse de îngrijire şi eu îmi iau ceva minimal, că ştiu că a pus el tot ce trebuie astfel încât să iau şi eu de acolo”.

Cristi Borcea, despre femei: ”Am fost mereu cu cine mi-am propus”

Dar așa cochet cum este, Cristi Borcea recunoaște că a avut mereu femeile la picioare. „Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam.

Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.
M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci”, a mai spus el în podcastul menționat.

„Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet, și cu ochi albaștri, și cu notorietate! Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri. Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă. Când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea… Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a mai spus Borcea ăn podcastul „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Vezi și Cristi Borcea le face copiilor periodic teste antidrog: „Îmi doresc să-i oprească toate patrulele de Poliție” Ce sfaturi le dă celor mari

Citește și:

Dida Drăgan, amendată cu 2.000 de euro! Cu ce a greșit artista și cum a ajuns în această situație

Mama Iulianei Tudor, ultimul interviu, cu o săptămână înainte să moară. Ce frumos vorbea despre fiica sa