Teo Trandafir a povestit în podcastul moderat de Alex Velea și Antonia, de pe canalul lor de YouTube, momentele de groază prin care a trecut acum zece ani, atunci când starea ei de sănătate s-a înrăutățit și a fost transferată la un spital din Viena.

„Am avut o durere mare în abdomen, chemasem salvarea în ziua aia (…). Mi-au făcut injecția, mi-a trecut, iar după câteva ore a început iar. Era să mierlesc, noroc că am știut să spun că mă doare în bară. Până la urmă, medicina mi-a salvat viața. Am ajuns la Spitalul Elias, după care am ajuns la un spital din Viena. Ce nu am spus nimănui niciodată, nu că e complicat să stai legat pentru că aveam tendința să mă smucesc, problema era că nu înțelegeam absolut nimic din ce se vorbește în jur. (…) Mi-au făcut cinci operații și după atâta anestezie generală, îmi pierdusem memoria, după care mi-am pierdut abilitatea de a vorbi de tot. Primul nume pe care mi l-am amintit a fost George Clooney, nu că aveam un copil acasă, nu că aveam părinți.

Teo Trandafir

În podcast, Teo Trandafir a vorbit deschis despre ce calități ar trebui să aibă partenerul de lângă ea. Vedeta a trecut prin două mariaje și își crește de 17 ani fiica, de una singură.

O singură calitate trebuie să aibă: să fie blând și constant, mai ales din cauza traumelor pe care le-am avut”, a mai continuat Teo Trandafir în cadrul podcastului.