Victor a pășit cu stângul în această lume. ”29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie.

Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor și apoi m-am rugat. Și am promis să fiu cuminte cum mama m-a învățat și nu am ascultat-o.

Și s-a făcut bine. Și este master diver (scafandru profesionist). E adult acum. Cu carte de muncă.

Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învățat tot ce m-au învățat ai mei părinți. E mai înțelept decât mine”, a declarat Monica Tatoiu, în emisiunea „40 de întrebări Denise Rifai”, de la Kanal D.

Monica Tatoiu, despre viața sa tumultoasă cu bărbații „Am fost un fel de Mata Hari”

Acum, Victor are, ca toți tinerii, problemele sale cu fetele. Monica Tatoiu îi dă sfaturi prețioase fiului. Potrivit acesteia, Victor a fost părăsit de fosta logodnică, Liana, cu care avea o relație de opt ani, chiar înainte de nuntă.

„E, l-a părăsit! Nu a fost așa. Nu se potriveau! Acum are fiu-meu o iubită exact cum mi-am dorit! Doamne ajută să nu-l lase! Îmi place enorm de ea!”, a spus Monica Tatoiu.

Aceasta a recunoscut că și-a pierdut virginitatea doar ca să le facă în ciudă părinților săi. „Nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat.

E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto. Am fost un fel de Mata Hari.

Am fost iubita unui om mare din servicii. Acum 37 de ani. Dintr-o țară străină. Nu pot să-i spun numele, am copil…”, a declarat matematiciana și afacerista Monica Tatoiu.”.

”Așa l-am învățat și pe fiu-miu, stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine! Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele”, a mai spus femeia de afaceri.

Vezi și Monica Tatoiu, despre femeile care au încercat să-i fure soții: ”Le mulțumesc!”

Citește și:

Actorul Adam Devine și actrița Chloe Bridges s-au căsătorit. Primele imagini de la eveniment

Irinel Columbeanu a anunțat decizia surprinzătoare pe care Irinuca a luat-o în America