Celebrul artist și-a făcut recent o emisiune online pe canalul lui de youtube, în care a invitat doi buni prieteni, Răzvan Fodor și Mihai Bobonete, ca să-i dea sfaturi despre ce trebuie să facă când va deveni tăric.

„Saptamana viitoare voi deveni tătic. Am emotii, va multumesc frumos pentru toate mesajele de incurajare si astept in continuare sfaturile voastre in comentarii! ”, a scris Smiley pe contul lui de Instagram, sâmbătă, când a făcut public filmulețul cu cei doi invitați ai lui.

„Eu când am aflat că am fată, am venit într-o seară acasă și am zis așa că trebuie să mă duc la o sală să mă antrenz, să fac niște arte marțiale, box. Și Gina râdea de mine și zicea: de ce, mă?Păi o să am fată, măcar în 15 ani așa trebuie să fiu în formă”, a spus Smiley.

Primul care a început să-i dea sfaturi a fost Fodor, care i-a subliniat lui Smiley să nu fie atent doar la fetiță, ci după naștere să are mare grijă și de Gina.

„Aș incepe sa-ti zic ca e o mare minunație și cred că pentru treaba asta trebuie să-i mulțumești zi de zi lui Doamne, Doamne. (…) Primul lucru de care să ne asigurăm e să vină copilul sănătos, apoi trebuie să te gândești la relaxarea și sănătatea mamei, de cap vorbim. Aici tu știi, cât de iscusit ești, cum să îți împarți timpul, în așa fel încât să îi dai răgaz, o zi pe săptămână să fie a ei, să se relaxeze”, i-a spus Fodor.

Smiley și Gina se mai gândesc și la al doilea copil

Totodată, Răzvan l-a sfătuit pe Smiley ca o vacanță pe an să o facă doar ei doi, fără copil, iar pe perioada vacanței să nu sune copilul pe videocall că îi va apuca plânsul și se vor întoarce imediat acasă.

Mihai Bobonete a profitat de situație și i-a luat un pic peste picior pe Răzvan Fodor și pe Smiley, spunând că era normal ca ei, doi foști sexy-simboluri să fie tați de fete.

Gina-va-deveni-mamicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Amândoi, niște foști sex-simboluri (…) Băi, la câte femei ați avut voi și pe unde ați umblat voi, la tații ălora nu v-ați gândit? Sunteți genul de tați care ar trebui să vă gândiți că meritați! Dacă-ți vine, mă, un Fodor la fiică-ta? Cum era Fodor, când era el, pe smecherie, pe berceaneală… ”, i-a luat peste picior Bobonete. 

De asemenea, Bobonete și Fodor i-au explicat care e cea mai urâtă treabă la un copil: schimbatul scutecului!

„Satana e că….l de copil! Bă, îți intră pe sinusuri și te ia cu capul”, a spus comediantul.

Totodată, Smiley a declarat că în ciuda pandemiei, anul 2020 va fi rămâne pentru el un an bun pentru că a aflat că va deveni tătic. Mai mult, chiar a lăsat de înțeles că el și Gina nu exclud varianta să facă și al doilea copil.

Citește și:

Fata Catincăi Roman împlinește 22 de ani. S-a transformat într-o femeie superbă

Sunt divorțați de 5 ani, dar iată ce mesaj superb și plin de emoție i-a scris Connect-R Mishei