Celebra clarvăzătoare a reacţionat după ce Laurenţiu Reghecampf a contrat-o pe soţia sa în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruţă.

Laurenţiu Reghecampf i-a transmis Anamariei Prodan să renunţe la război şi să-şi vadă de viaţă.

„Mi se pare foarte urât pentru ea ce face. Se vede ca o ţaţă care trage de ceva, se chinuie să tragă ceva şi nu reuşeşte. Poate își găsește și ea pe cineva și se potolește. Aș fi cel mai fericit om din lume! Sunt fericit, tot ce fac e pentru mine, vreau ca şi Ana să facă la fel”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Carmen Harra o îndeamnă şi ea pe Anamaria Prodan să facă pace cu trecutul. „Te înşală bărbatul? Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, îl înjur că e mai ieftin!

Eu ce îi recomand Anamariei Prodan şi cred că şi sufletul mamei ei şi-ar dori acelaşi lucru: dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoţ şi atât de bandit, nici nu merită atenţia ei! Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte!”, a spus Carmen Harra.

„Viaţa merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoţii pozitive, să le spună copiilor că în pofida acţiunilor tatălui lor, trebuie să îşi iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, aşa mic, pătat şi nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinţii aşa cum sunt. Doar aşa îi ajutăm ca în viaţă să nu sufere traumele din urma acţiunilor părinţilor. Aici e vorba de foarte multă înţelepciune”, a mai declarat Carmen Harra la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

În sinea ei, și Anamaria Prodan probabil că știe asta, din moment ce pozează în femeia fericită și împlinită, pe meleaguri străine și în lux. Nu poate uita, însă, cât de rănită este și, cel puțin pentru moment, pare că nu-l poate ierta pe soșul ei, cel care așteaptă un copil cu altă femeie.

Vezi și Laurențiu Reghecampf, detalii de necrezut despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”. Cum l-a strâns impresara cu ușa

Citește și:

Motivul neaşteptat pentru care Răzvan Simion s-a lăsat de fumat. L-a motivat ca niciodată, pentru că a mai încercat și în trecut, dar fără succes

Ultima oră! Regina Elisabeta își anulează activitățile din cauza simptomelor COVID