Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Aceasta a reușit să cucerească publicul atât datorită personalității sale, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Cântăreața nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o viață privată extrem de frumoasă. Tânăra a devenit de curând mamă, iar de atunci are doar motive să zâmbească.

„Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină”, a scris, printre altele, Adi Rus în mediul online.

Artista a adus pe lume pe data de 6 august 2022 un băiețel perfect sănătos căruia i-a pus numele Iair. Semnificația din spatele prenumelui rar întâlnit este una extrem de profundă. „Iair” provine din Biblie și înseamnă strălucire și lumina lui Dumnezeu.

De asemenea, în cărțile biblice, în Marcu 5:21-43; Luca 8:41-56; cf. Matei 9:18-26, Iair apare ca fiind conducătorul sinagogii a cărui fată a fost vindecată chiar de către Iisus Hristos.

„De acum iubirea o împărțim la trei”

În urmă cu puțin timp, Vlăduța Lupău le-a arătat fanilor ei un tablou de familie emoționant, în noua formulă de trei. Artista a publicat în mediul online primele imagini în care apare alături de soțul ei și fiul lor nou-născut.

În prima imagine, proaspăta mămică își sărută tandru fiul pe frunte, în timp ce soțul ei procedează la fel, dar cu ea. În cea de-a doua imagine, Vlăduța și Adi sunt surprinși în timp ce își îmbracă băiețelul, artista afișând un zâmbet larg. Un detaliu care nu a trecut neobservat este faptul că vedeta a ales să nu poarte strop de machiaj pentru această sesiune foto.

„De acum iubirea o împărțim la 3 ??…iar aici las primele noastre poze împreună.

Iair, Vlăduța și Adi ♾️ ❤️”, a scris Vlăduța Lupău în cadrul postării.

primele-poze-cu-cel-micSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Recomandarea Andreei Bănică

De îndată ce a publicat imaginile, artista a primit mii de aprecieri și mesaje frumoase din partea fanilor, dar și o recomandare din partea Andreei Bănică. Cu experiența ei ca mamă, cântăreața i-a dat un sfat pentru în ceea ce privește pozele cu bebelușul.

„Vlăduța, să vă faceți poze cu bebe la 10 zile! Doar atunci stă cum îl pui. Vei rămâne uimită ce frumuseți de poze veți avea??

Dacă vrei îți trimit pe whats up cum arată ale noastre cu Noah ??”, i-a scris Andreea Bănică Vlăduței, în secțiunea de comentarii.

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos

Vlăduța Lupău a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și extrem de dorit. Artista a postat, înainte de naștere, un mesaj emoționant pentru fiul ei

‘’Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale! Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu… să nu te aștepți să vină binele.

O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit… ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede… de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele, însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ… eu cu tine și cu tati tău… apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama”… iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “Ești mama lui Iair!” Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! Eu, mami!’’, a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vezi și Cum a ales să nască Vlăduța Lupău. Artista va deveni mamă peste câteva zile. Deja bebelușul are pregătite 3 camere! Cât cântărește acum artista

Citește și:

Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe: Ca o femeie „pe interes” ce sunt!

Mircea Radu, ironii la adresa lui George Buhnici, direct din Grecia. Ce a descoperit în vacanță fostul prezentator de la „Din Dragoste”