Frumoasa blondă a devenit mamă luni, pe 11 iunie, pe cale naturală. Ea a adus pe lume o fetiță superbă și perfect sănătoasă și a luat pe toată lumea prin surprindere cu numele ales pentru fiica ei, Rita. Însă, acesta are o semnificație aparte, iar Laura a explicat totul pe blogul ei.

Ce semnifică numele ales de Laura Cosoi pentru fetița ei. Puțină lume știe acest lucruSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Actrița a mărturisit că fiind catolică, a vrut să-și numească fiica după Sfinta Rita de Cascia.  “I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici şi printre semnificaţii Rita este- “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment şi astfel alegerea numelui a venit natural, firesc. Naşterea, pe cale naturală, a durat puţin – în două ore şi jumătate Rita a fost în braţele mele! Au fost momente extraordinar de emoţionante şi totul a decurs mai bine decât m-am aşteptat”, a scris Laura Cosoi.

Citește și: Cum arată Tora Vasilescu de când s-a retras de pe scenă. Detalii dureroase din viața actriței și  adevăratul motiv pentru care nu are copii

Laura Cosoi a născut pe cale naturală

“Ni s-a umplut sufletul de fericire si inima de dragoste când luni, pe 11 iunie, la 5.36 de minute a venit pe lume Rita, fetiţa noastră şi, odată cu ea, am simţit că am primit şi binecuvântarea lui Dumnezeu. Suntem binecuvântati cu un pui de om superb, iar Cosmin este absolut convins că e perfectă! :)”, a mai scris Laura Cosoi pe blogul ei, unde a vorbit și de nașterea pe cale naturală.

„Dupa ce am născut, am mers în salon unde am rămas doar cu Rita și Cosmin, așa cum mi-am dorit. Am vrut ca această experiență să fie cât se poate de intimă, în formula completă de trei. Cosmin m-a ajutat enorm și sunt sigură că fără el, nașterea nu ar fi fost în forma ei completă, desăvârșită. M-a sprijinit în toate felurile posibile. Eram cu fetița la sân, Cosmin ațipise, iar eu, uitându-mă la ei, m-am pomenit cu ochii în lacrimi. „S-a născut Rita, copilul lui Dumnezeu” – fraza aceasta mi-a venit în minte în acele clipe. Nu am putut să nu mă gandesc la faptul că noi, oamenii, suntem creații perfecte, care, iată, se multiplică în forma lor perfectă. Am realizat atunci minunea aceasta, cum este venirea pe lume a unui copil, dar și faptul că, toți suntem ai lui Dumnezeu! Suntem recunoscători!  Îți multumim Rita că ne-ai ales și că astfel avem șansa să fim nemuritori, dând viață!, a mai adăugat ea.

Citește și: