Fanii Adelinei au criticat-o pe vedetă nu doar pentru faptul că la biserica a avut o rochie cu bretele care i-au lăsat la vedere multele tatuaje de corp, dar ceea ce le-a atras atenția tuturor a fost și alegerea florilor din buchetul de mireasă.

A7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Adelina a ales cale mov pentru acest moment superb al vieții sale, însă superstițioșii nu văd cu ochi buni alegerea făcută. Și asta, pentru că florile din buchetul Adelinei Pestrițu prevestesc o căsnicie scurtă, potrivit superstițioșilor.

Calele sunt flori care aduc ghinion, mai ales dacă sunt puse în buchetul miresei. Calele sunt flori care se duc, de obicei, la înmormântări ori la morminte. Sunt florile care se regăsesc cel mai adesea în coroane. Calele sunt în general preferate de oameni profunzi, oamenii rafinați ale căror gusturi sunt diversificate și nu se angrenează în zona consumerismului.

Probabil că la asta s-a gândit Adelina în momentul în care a făcut această alegere.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit religios sâmbătă, pe 20 iulie, într-o nuntă de basm. Vedeta și tatăl fiicei ei, Zenaida, au fost foarte emoționați, însă totul le-a ieșit cum și-au dorit.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au avut o nuntă de basm, ce pare să fi fost evenimentul anului, întrucât au participat o mulțime de vedete și imaginile de la marele eveniment au făcut furori pe internet.

Adelina Pestrițu a purtat două rochii superbe

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobantilor. Aici au venit membri ai familiei, prieteni, dar si fani care au recunoscut-o si s-au oprit pe strada sa se uite la eveniment.

Adelina și-a plănuit nunta cu multă grijă. Aceasta a avut doua rochii de mireasa, făcute pe comanda de o casă de modă din Spania, ce au costat nu mai puțin de 40.000 de euro. Mirele a purtat un costum negru, culoarea lui preferata. Verighetele celor doi sunt batute cu diamante. In aceasta zi speciala, mireasa a optat pentru un buchet de cale grena.

Adelina și Virgil au avut un vals al mirilor memorabil. Și asta, pentru că cei doi au avut pe ringul de dans alături de ei și mai multe fetițe balerine. Un alt moment special al serii a fost faptul că Michael Bolton le-a cântat prin videocall melodia „When a man loves a woman’ și le-a transmis că îi pare rău că nu a putut ajunge la marele eveniment.

 

Impresionante nu au fost doar ținutele mirilor, ci și tortul de la nuntă, care a fost uriaș. A avut cinci etaje și a fost decorat cu flori naturale.

La nuntă, s-au ocupat de atmosfera petrecerii Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu.