Îndrăgita interpretă de muzică populară, un etalon din multe puncte de vedere, și-a păstrat aceeași formă de invidiat din tinerețe, iar femeile, chiar cele tinere, au ce învăța de la ea. Artista recunoaște că totul stă în alimentație, dar și în activitatea fizică.

Așadar, chiar dacă are o vârstă respectabilă, Irina Loghin face mișcare în fiecare zi, cel puțin o oră jumătate – două. Însă are și un regim alimentar bine pus la punct, pe care-l urmează cu strictețe de aproape 50 de ani.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc (…). Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea.

Nu pot să spun că la 82 de ani ai mei fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate – două”, a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

Băutura protectoare pe care o consumă zilnic

În plus, nu demult artista dezvăluia că are o băutură specială care o ferește de boli. Marea artistă susține că aceasta a ajutat-o să fie mai puternică și atunci când a fost diagnosticată cu COVID.

Și dacă vă-ntrebați care este „poțiunea fermecată”, ei bine, conform spuselor Irinei Loghin, este vorba despre ceaiul de cătină. Cântăreața îl consumă zilnic, dimineața, după ce dă planta prin blendar și o strecoară.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități. (…) Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a spus Irina Loghin la o emisiune tv.

Citește și:

Andreea Bănică, pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă cântăreața: ”Nu mai poate fi amânată”

Mirela Vaida, pe masa de operație. La ce intervenție pentru înfrumusețare recurge vedeta