Acesta susține că William va moșteni titlul tatălui său, duce de Cornwall, în Anglia, și duce de Rothesay, în Scoția, iar soția lui, Kate va deveni, de asemenea, ducesă de Cornwall și ducesă de Rothesay.  Marlene subliniază că totuși, William va fi considerat în continuare duce de Cambridge, chiar dacă nu va mai purta acest titlu. Însă, cu toate acestea, el ar putea să se prezinte ca Majestatea Sa Regală duce de Cornwall și de Cambridge.

Citește și: Cum se menține în formă Ioana Ginghină! Ce mănâncă în fiecare zi și ce dietă recomandă femeilor

Kate Middleton ar putea primi titlul de prințesă

La fel se va întâmpla și în cazul lui Kate, dar și al celor trei copii ai lor, prințul George de Cornwall și Cambridge, prințesa Charlotte de Cornwall și Cambridge și prințul Louis de Cornwall și Cambridge.

Îndrăgitul cuplu  ar putea totuși să primească și alt titlul. Există șanse ca Ducii de Cambridge să devină și Prinț și Prințesă de Wales. Din moment ce Charles va deveni rege, acest titlul ar putea ajunge la primul în linia de succesiune la tron, adică la William. Totuși, acest titlu nu este ereditar, ci este dat de suveran, când și dacă acesta dorește. Charles a fost făcut Prinț de Wales când avea nouă ani. Este posibil ca Charles să-i dea acest titlu lui William după câteva luni de la preluarea tronului. Când se va întâmpla acest lucru și Kate va primi titlul de prințesă de Wales al regretatei prințese Diana.

Cu toate acestea, schimbarea nu îl va afecta și pe prințul Harry, având în vedere că el este acum al cincilea în linia de succesiune a tronului Marii Britanii, după venirea pe lume a celor trei copii ai lui Kate și ai lui William

Citește și: