Presa britanică scrie că angajata în vârstă de 57 de ani a fost foarte nefericită câtă vreme a lucrat la Palatul Buckingham, mai ales în contextul schimbărilor din ultima perioadă, după căsătoria prințului Harry cu Meghan Markle.

Osman s-a angajat în slujba familiei regale britanice în 2013, ea fiind responsabilă cu comunicarea în ceea ce-l privește pe prințul Charles. Însă a fost supusă unei presiuini fantastice înainte și după nunta prințului Harry.

Regina nu vrea să se opereze

Cu un director de comunicare plecat, Palatul Buckingham are probleme în a face ordine prin zvonurile care tot apar. Iar cele mai multe privesc starea de sănătate a reginei, mai ales că aceasta și-a anulat în ultimul moment, participarea la un eveniment, săptămâna trecută, eveniment la care a luat parte și Angelina Jolie. Palatul Buckingham a transmis atunci că regina era bolnavă.

O sursă a povestit că problemele de sănătate ale reginei au legătură cu genunchii. Deși e clar că are probleme, regina refuză să se opereze. O femeie curajoasă, regina nu vrea să facă din țanțar armăsar. Însă e adevărat că, mai ales după ce stă așezată, îi e foarte greu să stea în picioare, a povestit sursa.

În plus, faptul că participă la atâtea evenimente publice nu face decât să înrăutățească situația. Deși are 92 de ani, anul trecut monarhul a luat parte la aproape 300 de evenimente.

În mai, regina  afost operată de cataractă, fapt recunoscut de Palatul Buckingham recent, într-un comunicat de presă.

Foto: Hepta

Citește și: