Meghan Markle a atacat-o public pe Kate Middleton în interviul exploziv pentru Oprah, dezvăluind că ducesa de Cambridge a fost cea care a făcut-o să plângă în ziua nunții, ci nu a fost invers așa cum s-a scris. Deși Kate a fost foarte afectată de cuvintele spuse de fosta actriță, ea a făcut un gest neașteptat.

Ducesa de Cambridge este dispusă să mai dea o șansă relației ei cu Meghan. Astfel, ea a încercat să dea uitării tensiunilor dintre ele și a făcut un prim pas în speranța de a se apropia din nou de ducii de Sussex. Ea îi mai dă lui Meghan o lecție importantă despre diplomație

Mai exact, de când soția prințului Harry a devenit mamă pentru a doua oară, Kate și-a făcut curaj și a contactat-o pe Meghan. Potrivit presei britanice, ele au început să vorbească mai des de când micuța Lili a venit pe lume, luna trecută.

„Kate a contactat-o pe Meghan mai mult de cânt Lilibet s-a născut. Ea îi trimite sfaturi și cadouri în încercarea de a-și reface relația. Firma i-a instruit pe membri să ia legătura cu Harry și Meghan ca să-i mai îmbuneze un pic”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Se pare că ducesa de Cambridge a luat această inițiativă, după ce regina le-a cerut membrilor familiei regale să încerce să facă pace cu ducii de Sussex, în speranța că vor renunța la dezvăluirile controversate ce nu fac altceva decât să strice imaginea „firmei”.

Proaspătă mămică, Meghan a rămas în California alături de fiul ei Archie, în vârstă de doi ani, și bebelușa Lilibet Diana, în timp ce Harry s-a întors la Londra pentru a dezvălui alături de fratele lui statuia realizată în memoria regretatei lor mame.

Mai mult, seniorii regali sunt de părere că ducesa de Cambridge „deține cheia” care ar putea repara relația dintre prințul Harry și William.

Expertul regal Paul Burrel susține că dacă Harry și William nu reușesc să-și repare relația în aceste zile când au acest eveniment special pentru a marca ziua în care mama lor ar fi împlinit vârsta de 60 ani, nu vor mai reuși să facă acest lucru niciodată. El este de părere că soția lui William are cheia cu care poate să pună punct certurilor dintre ei.

Citește și:

Fiica lui Mircea Baniciu se iubește cu un fost al Cruduței: ”E treabă serioasă! E primul cu care m-am afişat”. Ce spune tatăl ei despre acesta

Kim Catrrall împlinește 65 de ani. Cum arată azi cea care a întruchipat-o pe Samantha Jones în seria Totul despre sex