După 7 ani de certuri şi reproşuri, David Puşcaş, fiul adoptiv al Luminiţei Anghel, s-a împăcat cu mama sa.

Certurile dintre ei nu au fost deloc străine publicului, dar acum, după 7 ani, au decis să treacă peste toate neînţelegerile şi să facă pace.

Tânărul a povestit că relaţia dintre el şi mama sa este una bună în prezent, aşa cum ar fi trebuit să fie de la început.

„Acum suntem bine, ne-am împăcat, suntem aşa cum ar trebui să fie o relaţie mama-fiu”, a declarat David Puşcaş, conform Spy News.

Luminiţa Anghel a împlinit, ieri, 7 octombrie, 53 de ani. Cu ocazia zilei de naştere, David i-a transmis un mesaj emoţionant mamei sale: „Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta”.

Visul lui David Puşcaş este să lucreze în televiziune, prin urmare îşi doreşte să se înscrie la cursuri de specializare, pentru a-şi putea îndeplini dorinţa.

„Mi-am propus să fac, în viitorul apropiat, anumite cursuri speciale pentru televiziune, sunt sigur că mă vor ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Și asta datorită profesorilor buni.

După aceea, mă voi gândi pe ce anume să merg: ori reporter, ori prezentator. Iau însă totul cu pași mici și siguri”, a mărturisit fiul Luminiţei Anghel.

baiatul-adoptatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Au îngropat securea după ani de lupte grele

În trecut, tânărul a vorbit, de multe ori, nu tocmai plăcut despre mama sa. Acesta a spus că nu este deloc ajutat de ea şi a afirmat că nu interesează pe nimeni de el. În cele din urmă, artista a decis să iasă la rampă și să spună și ea tot ce avea pe suflet.

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, declara solista.

Vezi și Cu ce se ocupă în prezent David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Mai țin cei doi legătura?

Citește și:

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Tânăra de 23 de ani e de o frumusețe rară!

Ce a pățit Bianca Brad la un bancomat din Capitală: ”Efectiv am căzut în genunchi”