Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi la TV, în urmă cu două săptămâni, în show-ul lui Măruță, dezvăluind, chiar de ziua ei, că părinții urmează să divorțeze. Bruneta a povestit despre o tânără, pe care o angajase ca menajeră și care i-a furat bani din casă și i-a sedus tatăl.

Vedeta a declarat recent la X-tra Night Show, cum a evoluat situația dintre părinții ei, după ce mama fostei asistente TV depusese actele de divorț. Tonciu a declarat că aceștia au decis să mai dea o șansă mariajului lor, așa că mama ei și-a retras actele de divorț.

Tonciu a declarat că, în acest moment, părinții ei se înțeleg bine și au ajuns la concluzia că nu merită să destrame un mariaj de 40 de ani, din cauza unei tentații de moment.

”Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (nu mai divorțează părinții – n. red.). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

La un pas să distrugă o familie

Nu doar că i-a sedus tatăl, cu care a întreținut relații intime, chiar dacă era căsătorită, dar tânăra, angajată chiar de Andreea Tonciu ca să-i ajute părinții, ar fi furat bani din contul mamei Andreei Tonciu.

Confruntată, aceasta a dat vina către tatăl vedetei, a mai dezvăluit Andreea Tonciu.

Vezi și Andreea Tonciu s-a fotografiat cu sora ei: Bianca Drăgușanu în varianta brunetă?

Citește și:

Fosta iubită a lui Fuego, adevărul despre relația lor. Femeia pe care solistul a iubit-o cu patimă, timp de 4 ani, se luptă cu o boală cruntă

Fiica celebrului Jeremy Clarkson s-a căsătorit