Cea care i-a dat viață are probleme grave de sănătate, însă fiul său speră că ce a fost mai greu a trecut deja.

Antrenrul a povestit recent cu lux de amănunte cum e viața lui în prezent. A lăsat să se înțeleagă că Anamaria Prodan nu a fost tocmai corectă, în relația cu el. Antrenorul a spus că toate vorbele și atacurile Anamariei Prodan îi vor face rău fiului lor, Bebe, care este un copil nevinovat. Mai mult, Reghe a spus că Anamaria tot spune că îi va schimba chiar și numele de familie fiului său, pe care ar urma să îl cheme Prodan, deși antrenorul spune că nici pe ea nu o mai cheamă așa, deoarece atunci când s-au căsătorit pe ea o chema Anamaria Dumitrescu, după fostul soț.

Și legat de avere a vorbit Laurențiu Reghecampf și neagă că aceasta ar proveni de la mama Anamariei Prodan, așa cum spune ea, ci a fost făcută de el, prin munca lui. Toate aceste acuze ale soției sale îi fac foarte rău femeii care i-a dat viață.

Antrenorul a spus că mama lui a fost diagnosticată cu cancer de sân și a fost operată recent, iar acum se simte în sfârșit mai bine. A mers împreună cu ea în Turcia, unde a fost supusă intervenției chirurgicale.

Spune că și ea suferă din cauza declarațiilor făcute de Anamaria Prodan, deoarece știe că nu sunt adevărate. „Mama e foarte bine, a făcut chimio. Am operat-o la sânul stâng, sper să terminăm luna asta. I-a descoperit un cancer mamar, s-a întins puțin și la ganglioni. Stă la Snagov, la mine la ferma, e bine.Este foarte supărată pe Ana pentru discuțiile pe care le face. A stat numai cu noi în casă de când a murit tata. E surprinsă, e supărată, știe adevarul și nu acceptă asta”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului lui Căltălin Măruță, conform Impact.ro.

Reghe: “Am avut o fetiţă…”

Acum e fericit, dar la începutul vieții de adult a trecut printr-o traumă majoră. Totul se întâmpla în timpul primei căsătorii, cu Mariana, de care a divorțat pentru Anamaria Prodan. La momentul respectiv cei doi soți și-au condus copilul pe ultimul drum.

Actualul antrenor al Universității Craiova și-a pierdut fiica, aceasta fiind răpusă de o boală necruțătoare, la doar un an și două luni: “Am avut o fetiţă, a fost un moment dificil din viaţa mea. A fost primul copil pe care l-am avut cu Mariana.

Aveam 8 luni când am aflat că trebuie să o operăm. Am dus-o la Cluj, am operat-o. Operaţia a reuşit, apoi a trebuit să stea deschisă 24 de ore, pentru că aşa e procedura, şi nu a rezistatAşa am pierdut-o.

După 5 ani de zile a venit Luca. A fost o perioadă grea, dar apoi am semnat în Germania şi ea a venit cu mine”, a spus Laurenţiu Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruţă.

Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat

Laurențiu Reghecampf și-a găsit liniștea lângă Corina Caciuc, cea care îi va dărui un băiețel. Actualul antrenor al Universității Craiova se declară un bărbat fericit alături de femeia cu care a ales să-și întemeieze o familie:

”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că pentru mine lucrurile au lust o întorsătură foarte pozitivă.

Am găsit o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. Nu a ținut cont nicio secundă că sunt Reghecampf, nu a avut nicio problemă să-şi ia o plasă şi să plece, nu mi-a cerut niciodată să divorțez, mi-ar plăcea să nu fie implicați copiii”,a spus Laurenţiu Reghecampf.

Vezi și Laurențiu Reghecampf, detalii de necrezut despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”. Cum l-a strâns impresara cu ușa

Citește și:

Ioana și Ilie Năstase, despărțire definitivă cu scandal. Fostul tenismen a fugit în Franța imediat după ce soția lui a fost agresată sexual. El a fost de față

La 55 de ani renunță la burlăcie.Regizorul James Gunn s-a logodit cu iubita lui cu 20 de ani mai tânără