La doar 13ani, Irinuca Columbeanu era vedetă pe Instagram și pe youtube, însă de ceva timp nici ea, nici mama ei nu au mai fost active pe rețelele de socializare și abia acum s-a aflat de ce.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a plecat în SUA și a fost nevoită să stea mulți ani departe de Irinuca, fetița rămânând la tatăl ei.

Cei doi au divorțat cu scandal, acuzațiile au curs pe bandă rulantă, niciunul nu a vrut să renunțe la adevărul lui, dar de câțiva ani totul s-a întors în favoarea Monicăi. Irinuca a ales să se mute alături de ea și Mr Pink în Statele Unite ale Americii.

Dacă la început postau foarte des imagini cu ele, Irinuca părând foarte fericită, ulterior fanii au observat cu ușor, ușor cele două au renunțat să mai facă postpri. Potrivit playtech.ro, aceasta a fost decizia Monicăi pentru a avea mai multă intimitate.

Irinuca, cand era micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși fiica fostului milionar era o prezență extrem de activă inclusiv pe YouTube, Irinuca a renunțat să mai facă videoclipuri alături de prietenele ei sau părinții acesteia, pentru că nici ea, nici mama ei n-au vrut să-și mai expună viața pe rețelele de socializare.

Irinel Columbeanu spune că fiicei sale îi este foarte bine la mama ei, îi este dor de ea, dar se văd destul de des pe videocall.

‘Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual. Îmi este dor de ea. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a mai recunoscut fostul afacerist.