În ultimele zile ale anului, artista și soțul eu au dat o fugă până la New York, unde au petrecut puțin timp cu mama fotbalistului, însă, vacanța s-a terminat la spital. Montserrat Bernabeu, mama jucătorului a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut pe zăpadă în timp ce vizitau teatrul Amsterdam de pe Broadway. Însă, în ciuda problemelor pe care le-au avut și a zvonurilor că ei s-ar apropia de divorț, Shakira și Pique au demonstrat tuturor că sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Îndrăgita cântăreață și celebrul fotbalist spaniol au petrecut noaptea dintre ani împreună cu copiii lor, iar imaginile postate de jucător arată că ei sunt mai fericiți ca oricând și dragostea ce și-o poartă le dă putere să treacă peste tot împreună.

Declarația stânjenitoare pe care Gerard Pique a făcut-o despre Shakira. Fanii l-au criticat imediatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Mai mult, Pique a publicat un video pe Instagram Stories, în care fotbalistul catalan apare cu Shakira, pe care o ține de brațe și cei doi se privesc cu dragoste, chiar înainte să se sărute, iar pe fundal se aude râsul unuia dintre copiii lor care întreabă: „Ce face tata?”. Apoi, Pique a publicat pe rețeaua de socializare și o imagine cu el, Shakira și copiii, în care face urări faniilor, iar în spate se văd artificiile. ”Un an nou fericit!”, a scris el în dreptul fotografiei, în timp ce fanii au reacţionat imediat: ”La mulţi ani. Să fiţi binecuvântaţi!”, ”Aveţi grijă de voi şi nu băgaţi în seamă speculaţiile din presă”, „ Ce familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 

Shakira nu va reveni pe scenă

 

Cu toate acestea, Shakira a început Anul Nou cu vești rele pentru fani. Deși spera ca în luna aceasta să reia turneul El Dorado, din cauza problemelor la corzile vocale acest lucru nu va fi posibil. Shakira, care ar fi fost operată la gât chiar înainte de Crăciun, nu va avea voie să revină pe scenă până în iunie 2018, iar aceasta speră să se refacă total până atunci. Deși nu are voie deloc să vorbească, artista a postat în ultima zi a anului 2017 un filmuleț pe Instagram, în care le urează un an bun faniilor. Shakira vorbește încet și se poate observa încă o răgușeală în glasul ei.

 

Deseo que sus deseos se hagan realidad y que el 2018 traiga todo el amor y la paz a sus vidas! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Mai mult, Pique a publicat un video pe Instagram Stories, în care fotbalistul catalan apare cu Shakira, pe care o ține de brațe și cei doi se privesc cu dragoste, chiar înainte să se sărute, iar pe dunfal se aude râsul unuia dintre copiii lor care întreabă: „Ce face tata?”.