Prințul William călătorește fără soția lui, Kate, și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, însă se gândește non-stop la cei de acasă. Drept dovadă stă declarația pe care a făcut-o în timpul vizitei oficiale în Namibia.

Citește și: Abia a anunțat că va deveni tată din nou la 69 de ani, dar Richard Gere trăiește o adevărată drama: „Timpul lui e limitat…”

Prințul William a vorbit pentru prima dată despre prințul Louis

În plus, el a dat detalii despre cum s-a schimbat viața lui și a lui Kate de când au devenit din nou părinți, precizând că de când prințul Louis a venit pe lume, ei nu prea au mai putut să doarmă ca lumea.

„Sunt încântat să vizitez Namibia pentru prima dată. Singurul meu regret e faptul că soția mea, Catherine, nu a putut să mi se alăture. Este extrem de geloasă, mai ales pentru faptul că în această săptămână vor reuși să dorm fără să fiu întrerupt în toiul nopții, departe de copiii mei minunați”, a dezvăluit William.

 

Prințul William și Kate MIddleton au devenit părinți pentru a treia oară, în luna aprilie aul acesta. În plus, ducesa de Cambdrige a anunțat că-și va relua îndatoririle regale și se va întoarce din concediu maternal mai devreme cu o săptămână.

Citește și: