Familia regală a luat măsuri extreme pentru a se asigura că prințul George este în siguranță. Potrivit TMZ, autoritățile au luat măsuri extraordinare la școala din Londra, Thomas’s Battersea, unde învață micuțul, dar și în zonele de lângă.

georgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Cum au fost surprinși Iulia Vântur și Salman Khan după ce presa din India a scris că s-au despărțit. E pentru prima dată când…

Micul prinț George este păzit la fiecare pas

Mai mulți ofițeri de poliție îl vor urmări pe George la fiecare pas  și la fiecare ieșire, fie că este cu mama lui, Kate, sau cu bunica sa, Carole Middleton, care are adesea grijă de el.

Cu toate acestea, George va continua să apară pe balconul palatului Buckingham alături de ceilalți membri ai familiei regale, la diverse evenimente, cum va fi cel din week-end, la ceremonia „Trooping the Colour”. Însă, prezența echipei de securitate va fi mult mai mare decât de obicei.

Potrivit TMZ, familia regală britanică refuză să-l retragă pe George din vizorul publicului, după ce Husnain Rashid  a încurajat adepții ISIS să-l atace pe băiat la școală, dezvăluind cum plănuia gruparea teroristă să îl ucidă pe micul prinț George, prin otrăvire. Însă, s-au luat măsuri extreme pentru a se asigura că micuțul va fi în siguranță, acesta fiind supravegheat la fiecare pas.

Citește și:

Foto: ©Alpha Press/Hepta, EPa