Viorica și Ioniță de la Clejani sunt doi artiști talentați, dar trec prin clipe grele. La doar un an după scandalul uriaș în care a fost implicată fiica lor, a venit rândul lui Fulgy să ajungă pe mâna oamenilor legii. În timp ce toată lumea vorbește despre Fulgy, Margherita pare că s-a cumințit.

Margherita era prinsă de oamenii legii, anul trecut, că urcase la volan sub influența substanțelor interzise, iar acum a venit rândul fratelui ei, Fulgy, să ajungă în exact aceeași ipostază și este nelipsit din atenția publică.

Viorica de la Clejani și soțul ei au avut primele reacții după scandalurile în care a fost implicat fiul lor, ba chiar au dezvăluit ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său. Se pare că tânăra s-a cumințit și a ales să stea departe de subiect, concentrându-și toată atenția și energia asupra magazinului ei de haine.

„Marga este bine, cu magazinul ei, cu rochițele ei”, a declarat Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

„Ei (n.r . Margherita și Fulgy) sunt adulți și sunt responsabili de ce fac. Stilul prin care se promovează e Snoop Dog, stilul american. Urmărește artiștii din afară și face ca ei. Nouă ne-a fost mai greu decât lor. Ei au mai multe moduri de a se promova, noi am luat-o pas cu pas”, au mai spus Clejanii.

Vizibil dezamăgit de informațiile ce au ajuns în spațiul public, Ioniță de la Clejani a încercat să explice comportamentul haotic al fiului său. Artistul a spus că Fulgy s-a inspirat din reality show-urile pe care le urmărește și a vrut să se promoveze pe modelul idolilor săi din străinătate – Cardi B, familia Kardashian și Snoop Dogg. Mai mult, el și-a atins scopul, având în vedere că toată lumea vorbește doar despre ei.

„El de două-trei zile e în conflict cu Poliția. Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat, aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat. Dar acum s-a oprit, și-a atins scopul ca să se vorbească despre el și se oprește. Își reia activitatea lui. (…) Ăsta e modelul de promovare pe care și-l dorește. E major, nu pot să-l oblig să facă altceva. Își dorește să devină amfitrion, a făcut și o emisiune. În același timp suntem și părinți, în același timp nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se vehiculează în presă, dar nici nu putem obliga copiii ăștia să facă ca noi”, a spus Ioniță de la Clejani.

„Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending.’ Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el.”, au mai spus cei doi.

Citește și:

Răzvan Simion nu s-a mai abținut și l-a întrebat direct pe Ioniță de la Clejani de ce nu este mai dur cu Fulgy? Răspunsul artistului

Numele ales de ducii de Sussex pentru fiica lor a iscat controverse. Ce spun experții regali despre gestul lor