Au ieșit la iveală noi detalii despre ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, la două săptămâni după ce a fost internat, din cauza comportamentului șocant pe care l-a adoptat în ultima perioadă. Tânărul de 23 de ani a fost externat deși nu a făcut față terapiei de reabilitare, potrivit Antena Stars.

Familia Clejanilor trece din nou printr-o etapă nefericită. Dacă în urmă cu un an, Margherita se află în lumina reflectoarelor din cauza atitudinii șocante și agresive, după ce a fost prinsă de autorități conducând sub influența substanțelor interzise, de data aceasta cel care a fost pus sub lupă din cauza acelorași probleme este fratele ei, Fulgy.

Fulgy a fost implicat într-un scandal de zile mari după ce a fost surprins de către autorități în timp ce era sub influența unor substanțe interzise chiar la volan și apoi a fost implicat în mai multe scandaluri, în care l-a împlicat și pe Alex Velea. Ioniță și Viorica de la Clejani au rupt tăcerea și au decis să vorbească despre decizia lui Fulgy de a se face remarcat printr-un scandal ce a șocat o țară întreagă. Ei au mărturisit că nu sunt deloc de acord cu tot ce face fiul lor, care vrea să se facă remarcat prin scandaluri ca vedetele de la Hollywood, dar vor fi alături de el chiar și în clipele extrem de grele.

„Pentru presă este un subiect. Ei stau în fața casei mele zi de zi. (…) Îmi este greu să îl conving pe Fulgy să aleagă un alt mijloc de promovare. La momentul acesta, el s-a uitat la artiștii internaționali și urmărește ce fac ăia. Eu nu mă uit la activitatea lor, vorbim de Kardashian, Snoop Dogg, Cardi B.

S-a dus în zona lor și stilul lor de a se promova. El a venit și mi-a zis: ‘Când am făcut muzică clasică, a vorbit cineva despre mine? (…) Acum sunt în trending.’ Eu nu sunt de acord cu felul acesta de promovare pentru că nu trăim în America. (…) Nu este singurul copil care greșește. Noi, în calitate de părinți, suntem alături de el.”, au mai spus cei doi.

Ulterior, au urmat mult mai multe declarații controversate, care au atras după sine din ce în ce mai multe probleme și Fulgy a continuat să aibă un comportament scandalos. Astfel că atât Ioniță, cât și Viorica de la Clejani au decis să intervină, internându-l pe Fulgy la spital, pentru a primi ajutor de specialitate.

Timp de două săptămâni s-a dorit rezolvarea problemelor comportamentale ale fiul Clejanilor, însă fără niciun succes, potrivit Antena Stars.

Fulgy a fost externat dintr-o clinică de reabilitare din Grădiștea, după ce a primit tratament specializat și consiliere, în speranța că va lăsa de-o parte comportamentul grosolan de care a dat dovadă în ultimele luni. Fiul Clejanilor ar fi fost luat chiar de către tatăl său, însă nu se știe exact dacă se află acasă, sau la o altă clinică specializată.

Fulgy s-ar fi pregătit de revenirea acasă, și la fel de gata să îl primească înapoi în sânul familiei erau și părinții săi. Însă, după doar două spătămâni petrecute la clinica de reabilitare din Grădiștea, se pare că Ioniță a fost nevoit să îl externeze înainte de vreme pe băiat.

Potrivit unor surse Xtra Night Show, Fulgy nu ar fi răspuns la tratamentul clinicii, respectiv unul bazat pe credințele bisericești și cu practici care să îl facă să lase viciile și să se apropie mai mult de Dumnezeu. Ei bine, după ședințele de consiliere și activitățile întreprinse, s-ar părea că fiul Clejanilor nu ar vrea să mai urmeze terapia religioasa, nici să meargă la biserică, cu atât mai puțin să cânte acest gen muzical, astfel că Ioniță a fost chemat să intervină.

Mai mult decât atât, Ionița de la Clejani a declarat că atât el, cât și restul familiei sale, trec printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care nu își doreste să vorbească prea mult pe baza acestui subiect.

Citește și:

Abia acum s-a aflat! Motivul pentru care Meghan Markle a ajuns de urgența la spital cu câteva zile înainte să nască

Un român susține că e fiul prințului Charles: ”Acum 49 de ani…” Seamănă cu prințul? Video