Tavi Clonda a dezvăluit că el și Gabriela au trăit cea mai mare bucurie alături de fetița lor, în primul Paște alături de Victoria Bella Margot. Ei au petrecut această sărbătoare la Brașov, împreună cu bunicii micuței.

„Am revenit acasă după o minivacanţă de Paște la bunici. A fost foarte emoţionant că am fost cu Victoria, la bunici, și a fost primul ei Paşte. A fost deosebit faţă de alţi ani, cu o încărcătură mult mai puternică. (…)Am stat afară. Micuţa Victoria este foarte sociabilă şi s-a împrietenit cu toată lumea. A fost foarte bine”, a declarat Tavi pentru Antena Stars.

Artistul a dezvăluit că în ultima vreme, pe Victoria o cam supără durerile de gingie.

„Seara o mai apucă, dureri de gingie, şi mai plânge. A fost foarte sociabilă, suntem bucuroşi. Când am ajuns acasă parcă a resimţit oboseala de pe drum, a fost un pic mârâită, dar lucrurile sunt control și suntem bine”, a mai spus cântărețul.

Citește și: Mihaela Rădulescu, vacanță în locul iubit de Coco Chanel

Micuța Victoria va fi botezată în  acest weekend

„Noi îi mulţumim în fiecare zi lui Dumnezeu pentru minunea pe care ne- a trimis-o în viaţa noastră. Fiecare copil este o minune, dar parcă al tău este cel mai frumos, cel mai bun. Nu ne trebuie o ocazie sau o sărbătoare să-i mulțumim lui Dumneze. Dar acest Paşte chiar a fost deosebit şi toată perioada a fost deosebită şi acum chiar am simţit că renaştem. Acum putem să ne înţelegem un pic mai bine cu ea, simţim că am reînviat un pic”, a mai spus Tavi Clonda.

În acest weekend, pe 14 aprilie, Gabrielei Cristea  și Tavi își vor boteza bebelușa, pe Victoria Margot, în vârstă de șase luni. „Suntem pe ultima sută de metri cu pregătările, mai așteptăm câteva confirmări de la invitați ca să aranjăm mesele. Sperăm la biserică să fie ok, pentru că avem mai multe emoții la biserică decât la petrecere”, a  mai spus artistul.

Citește și: Cum arată fiul celebrei actrițe Valeria Seciu, care trăiește de ani buni pe muntele Athos, și ce spune despre mama lui: „Mama a fost împăcată…”

Gabriela Cristea și-a făcut molifta

Gabriela s-a pregătit și ea din plin pentru marele eveniment și și-a făcut deja molifta pentru botez, potrviti tradiției.

“Gabriela Cristea și-a făcut molifta în urmă cu câteva zile. Era musai să se ducă la preotul care o va boteza pe Victoria, să îi țină o mică slujbă și să îi citească din Biblie, așa cum spune tradiția, întrucât, și-a dorit mult de tot să fie în biserică în momentul în care fetița ei va fi creștinată!”, au dezvaluit persoane din preajma vedetei pentru wowbiz.ro.

Celebra prezentatoare TV și soțul ei au povestit că au vorbit deja cu preotul să nu o scufunde pe fetiță în cristelnița cu apa, așa cum prevede obiceiul, rugându-l să o ude doar cu apă pe micuță. Și asta, pentru că cei doi își doresc ca momentul în care își vor boteza fiica să fie unul fără incidente neplăcute sau fără posibile accidente.

Micuța Victoria Bella Margot va avea un botez demn de o prințesa. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales patru nași pentru micuță.

Citește și: