Din 6 martie, Cabral va reveni la PRO TV și va prezenta emisiunea „Ce spun românii?”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.00. Dar ce se va întâmpla cu emisiunea „Batem palma?”, a lui Cosmin Seleși? PRO TV a anunțat că aceasta este ultima săptămână, cu ultimele 5 ediții din primul sezon „Batem palma?”, și că vești despre sezonul al doilea vor fi anunțate la momentul potrivit.

Cosmin Seleși: „Vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor”

”Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună.

A fost o super atmosferă pe platourile de filmare, iar faptul că cei de acasă ne-au fost alături la fiecare ediție într-un număr atât de mare înseamnă că am reușit să le aducem și lor starea noastră. Chiar dacă acum am ajuns aproape de final, vă pot spune să rămâneți cu ochii pe paginile noastre până vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor”, declară Cosmin, înainte de ultima săptămână „Batem palma?”, din primul sezon.

Cabral revine cu „Ce spun românii?”, din 6 martie

După o vacanță de aproape 4 luni, Cabral revine în televiziune, fix de unde a plecat. Din 6 martie, Cabral va prezenta la PRO TV emisiunea „Ce spun românii?”, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18.00.

”Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același «Ce Spun Românii?». Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi.

Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii…”, a spus Cabral.

Citește și: Poze noi cu fiul lui Cabral, în vacanță. Tiago seamănă cu mama lui

Citește și: EXCLUSIV Cosmin Seleși: “Eu și soția mea nu avem secrete”. Cum arată și cu ce se ocupă doamna Seleși