Fanii Andreei Marin au primit azi o veste bună. Celebra grădină a vedetei, plină de plante aromatice, pomi fructiferi, legume și flori poate deveni și a lor, cel puțin pentru câtev ore. În pandemie, Andreea Marin și-a mutat biroul în propria casă și tot acolo a amenajat mai multe camere, care pot deveni, după nevoie, studio foto, sală de conferințe, loc pentru diverse lansări sau mici evenimente coorporate. Contra cost, evident. FOTOGRAFII: Instagram / Facebook

casa-andreea-marin-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Grădina Andreei Marin poate fi închiriată

„O comunitate creativă, care crește zi de zi, oameni și idei ce înfloresc împreună! Transmisiuni live, media, PR și evenimente creative, cursuri, conferințe, team building-uri, natură și bucuria de a trăi frumos împreună”, așa își descrie Andreea firma de PR pe care a înființat-o și al cărei sediu e chiar în casa ei, unde locuiește cu fiica Violeta și cu iubitul Adrian Brâmcoveanu. Mai nou, dacă ai un eveniment care se încadrează în acea sferă de interese, poți să-l organizezi chiar în grădina „Zânei”.

„Nu există perioadă în an mai bogată în roade, mai viu colorată și mai parfumată în Grădina cu Miresme, decât granița dintre vară și toamnă. Frunzele ruginesc zi de zi și îmbrățișează verdele viu al plantelor ce se încăpățânează să rămână la fel și în sezonul rece, fructele, legumele și plantele aromatice răspândesc mireasma lor, pe care vântul ce-adie o poartă ușor… Un eveniment trăit aici, o filmare, o ședință foto în această perioadă a anului în acest colț de rai e de neuitat. Așa că te așteptăm, dă-ne de veste. Scrie-ne pe whats app ce plănuiești, dacă locul e potrivit pentru tine. Un gând bun!”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Citește și: Alimentul cu care Andreea Marin a reușit să slăbească: ”Ține loc și de pâine!” Câte kilograme a topit cu acest truc

Citește și: Imagini de colecție cu Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică. Ce gest superb a făcut „Zâna” pentru el: „Zi de neuitat pentru mine”