Benone Sinulescu și soția sa, Lany, duc o viață liniștită acum, la țară, unde își ocupă timpul cu tot felul de activități ”domestice”. Astfel, cei doi și-au umplut cămara cu bunătăți. Artistul a pus la murat legume din producția proprie, deoarece are o grădină plină cu de toate, de care are grijă de mai bine de 10 ani. Artistul este foarte mândru de recolta lui și iarna l-a prins pregătit.

Benone Sinulescu se ascunde de teama cutremurelor

Benone Sinulescu nu a mai apărut de ani buni la TV și fanii se întrebau de ce a apărut această schimbare bruscă. Marele artist a plecat din București pentru că simțea că viața lui este pusă în pericol aici, arată Huff.ro. Astfel, și-a luat soția și s-a stabilit la Buzău, de teama cutremurelor, considerând că blocurile din București nu sunt sigure.

“Am fugit la casa mea de la Siriu, de teama cutremurelor. Acesta e motivul pentru care nu prea mai stau în București decât atunci când sunt invitat la diferite emisiuni sau am spectacole. Pot spune ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care am refuzat să mai stau la bloc”, a declarat Benone.

Din ce bani trăiește artistul

Interpretul de muzică populară este mulțumit de faptul că a ales să se retragă de pe scena muzicală și să ducă o viață liniștită, după mai bine de 50 de ani plini de spectacole. Cu toate că a avut o carieră de succes, pensia lui nu este una fabuloasă. Astfel, el încasează lunar 1.600 de lei.

Totuși, primește de la stat 1.100 de lei, el primind de-a lungul vremii mai multe premii „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Vezi și De ce a dispărut Benone Sinulescu din lumina reflectoarelor. Ce se întâmplă cu artistul, la 83 de ani

Citește și:

Andreea Bălan și noul iubit, dulcegării în văzul tuturor, pe conturile de socializare. Ce și-au spus îndrăgostiții

Valentina Pelinel a împlinit 40 de ani. ”Mă simt și sunt o femeie împlinită!” Cum e căsnicia cu Cristi Borcea