Adina Asăvoaiei a devenit cunoscută drept „păpușa de la Glina”, după ce ziarul Libertatea a publicat mai multe reportaje cu ea. Frumusețea fetiței care locuiește lângă groapa de gunoi a uimit pe toată lumea, iar acum adolescenta a dat lovitura.

Adina Asăvoaiei începe încet-încet să devină un nume cunoscut în lumea modei. Ea a debutat oficial, anul trecut, pe podiumul de modă la festivalul Romanian Fashion Philosophy. Tot anul trecut, ea a apărut în ediția online a ediției japoneze a revistei Vogue, iar recent ea a plecat pentru prima dată din țară și a mers la Paris, oraș de care a fost absolut fascinată.

Pe superba adolescentă se pare că o așteaptă o carieră de succes. Și asta, pentru că Adina a început să fie deja remarcată de mari designeri și să fie solicitată la evenimente.

Fetita-de-la-Glina2-773×1024SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Însă ăsta este doar începutul, pentru că desingerii au început s-o remarce și s-o solicite la evenimente.

Abia întoarsă de la Paris, acolo unde a participat la câteva ședințe foto și a defilat pentru un designer italian, ”păpușa de la Glina” a mai primit o veste uriașă: la sfârșitul acestui an va merge la Dubai, unde va participa la un festival de modă. Adina este în acest moment sub contract cu o agenție de modeling românească, specializată în copii și adolescenți.

Adina este în clasa a VIII-a și peste mai puțin de un an urmează să devină elevă de liceu, dar deocamdaată locuiește în continuare în căsuța de la Glina, alături de mama ei, sora și cei doi frați. Cel mai mare vis al copilei este să câștige bani suficienți ca să cumpere o casă în București pentru familia ei.

FOTO: Libertatea/ VIVA

Citește și:

George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Cum a reacționat artista

Dovada clară că nimeni din Familia regală nu o mai are la suflet pe Meghan Markle. Gestul care l-a rănit profund pe prințul Harry