De atunci, Liviu a dispărut parcă fără urmă. Mulți s-au gândit la ce e mai rău, date fiind și problemele lui cu alcoolul. Se pare că acesta s-a întors din nou în România, după câteva tentative nereușite de a-și face un rost în străinătate.

Israela a fost găsită moartă în propria locuință. Intentase procesul de divorț

Milionara Israela Vodovoz a fost găsită moartă în 2018, în propria locuință, acolo unde locuia singură după despărțirea de Liviu Arteni. Cei doi erau căsătoriți din 2008, iar mariajul lor a fost presărat cu multe scandaluri și incidente.

La momentul tragediei, fostul soț al afaceristei s-a declarat profund șocat de veste și cu greu și-a găsit cuvintele să vorbească despre ea.

”Am văzut întâmplător că a murit. Nu mai eram eu, am sunat pe toată lumea. Sunt omul care bat la ușa cuiva și, dacă nu mi se deschide, nu mai bat. Așa a fost și cu ea. Au fost violențe, după am plecat și am luat autocarul.

A preferat să se izoleze. Vorbeam cu ea, apoi imi închideam telefonul și nu mai comunicam. Sper să nu-i fi făcut rău.

Între noi erau doar dialoguri tari, îmi reproșa lucruri legate de alcool. Nu eram cu ea pentru bani, lumea nu mă cunoștea. În ultimii doi ani începuse să fie agitată relația noastră”, a recunoscut acesta la momentul respectiv.

israela-liviu-arteni-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ce avere a moștenit Liviu Arteni

În toți acești ani, Liviu Arteni nu și-a mai găsit locul pe nicăieri, deși a avut mai multe tentative de a se muta în afara României. În prezent o duce bine. Se pare că recent s-a întors în țară și și-a cumpărat o casă în zona rurală. Acolo s-ar îngriji și de o mică fermă, susține wowbiz.ro.

Acesta era un vis mai vechi de-al lui, în care Isarela a investit mulți bani, până să moară. La momentul respectiv, afacerile făcute de ei în acest domeniu nu s-au dovedit a fi profitabile.

Una dintre cele mai mari curiozități după moartea Israelei Vodovoz a fost ”cine va moșteni toată averea?”. Pentru că nu multă lume știa de faptul că aceasta avea doi copii în Israel, țara ei de origine.

Deși nu a fost confirmată această informație, s-a vehiculat la momentul respectiv că moștenirea va fi împărțită între copiii ei și Liviu Arteni.

În momentul morții sale, Israela avea depusă cererea de divorț, dar procesul se afla încă pe rol, ceea ce a constituit un avantaj pentru el.

Motivul pentru care Liviu a ales să se mute în Călărași este chiar Israela Vodovoz. Pe când formau un cuplu, afacerista a pus pe numele lui patru terenuri agricole. Liviu, care nu s-a recăsătorit între timp, a vândut două dintre ele și pe celelalte le-a păstrat.

Și-a construit o casă pe două nivele pe terenul din comuna Dorobanțu, județul Călărași, și a păstrat și terenul din satul învecinat, Vărăști.

Vecinii spun că Liviu e un tip muncitor, care își vede de animalele lui, doar că este destul de retras și nu prea îi place să socializeze. În plus, el nu mai poartă părul lung, așa cum o făcea odinioară, de aceea e mai greu de recunoscut.

Citește și:

Meghan Markle a renunțat la orice etichetă și și-a expus picioarele tonifiate în pantaloni scurți

Lucian Viziru și Gabriela Spanic, revedere după 15 ani. Celebra actriță a fost la un pas de moarte: “Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață”. Cum arată la 48 de ani