De când a început să slăbească, zici că a început și să întinerească, devenind din ce în ce mai frumoasă și mai energică. Ozana Barabancea a apărut în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” într-o rochie roz care i-a scos în evidență noua siluetă, foarte ușor de remarcat, iar fanii ei au reacționat imediat și au lăudat-o imediat pentru schimarea pe care a a făcut-o și pentru felul în care arată acum.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: A fost un sex-simbol și idolul femeilor din întreaga lumea, iar azi s-a transformat într-un bunicuț în baston, pe care nu-l mai recunoaște nimeni

A făcut o operație de micșorare a stomacului pe 20 iunie

„Doamna sunteții superbă, cred că nu v- am văzut atât de Ssuperbă, felicitări!, „Ozana, te privesc la TV, arăți superb. Nu că până acum nu erai frumoasă , dar acum este o foarte mare schimbare în bine
Mult mai frumoasa și mult , mult mai tânără”, „ Frumoasa ,mai ales când slăbești ” sau „Superbă!Îmi doresc să slăbesc şi eu aşa frumos ca dvs.Aveți o voce minunată!”, au fost câteva din mesajele lăsate de fani.

 

Ozana a făcut o operație de micșorare a stomacului pe 20 iunie și prezentatoarea TV a recunoscut că a avut nevoie de trei luni ca să se pregătească psihic pentru acest pas. „Tot ce pot spune este că m-am pregătit mental trei luni pentru a păși în sala de operație. M-am informat din toate părțile și am făcut-o cu fruntea sus și soarele pe piept. Fără ezitări. Și mă felicit. Observați că eu îmi asum. Nu susțin că m-au slăbit îngerii sau  incantațiile”, a spus aceasta.

Citește și: