Așa s-a întâmplat și în weekend când actrița a sărbătorit într-un club Halloween-ul.  Îmbrăcată disco,  în stilul aniilor `80, împreună cu un prieten, Chris Cortazzo,  și-a făcut apariția la petrecerea de la Casamigos, din Los Angeles, și a atras toate privirile. Îmbrăcată cu o bluză sclipicioasă, cu pantaloni scurți de blugi și dres plasă și cu o perucă bob, Shannen a fost toată un zâmbet și radia de fericire. „Nu sunt unmare fan al Halloweenului, dar în seara asta sunt”, a scris actrița pe Instagram.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: O adolescentă de 14 ani, care lucra ca model, a murit din cauza epuizării chiar înainte să urce pe podium: „Mami, sunt atât de obosită. Tot ce îmi doresc este să dorm”

Shannen Doherty a învins cancerul mamar

Doherty se recuperează, în mod spectaculos, după ce în ultimii doi ani s-a luptat cu o formă severă de cancer la sân și  a trecut prin clipe cumplite. Boala  a intrat în remisiune din 30 aprilie, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor. De când a primit minunata veste, Shannen pare că întinerește, arătă la fel de bine ca în tinerețe și emai fericită ca oricând.  Este plină de energie,  are o atitudine pozitivă și un tonus de invidiat.  Actrița s-a întors pe platoul de filmare și transformarea sa este uluitoare.  De câte ori își face apariția în public, atrage privirile tuturor.

Citește și: