Prezentatoarea Știrilor PRO TV a dat însă un răspuns care nu a fost pe placul tuturor. Ea a dezvăluit că angajatorul ei îi dă un salariu pe măsura rezultatelor sale.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun ce salariu am. E ca și cum aș spune poanta unui banc. Aș strica tot. Asta e o legendă, trebuie să rămână așa. Ce pot să spun e că am un salariu pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am și bănuiesc că e și rentabil în economia business-ului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, a spus Andreea Esca.

 

Prezentatoarea Știrilor PRO TV a avut un răspuns haios și la întrebarea: „Cine e Andreea Esca?”  „A întrebat cineva asta pe Google? La următoarea întrebare! Dar câți ani are, nu te supăra? Nu scrie pe Google? Îi mulțumesc acestui tânăr care a întrebat cine este Andreea Esca, mă simt măgulită. Este o doamnă în vârstă care prezintă Știrile PRO TV, de mulți, mulți ani, când tu nu erai născut.”, a spus Andreea.

Celebra vedetă TV a vorbit și despre soțul ei și cei doi copii. „Cu cine e măritată? Cu un domn pe care-l cheamă Alexandre Eram și care este un francez-american-armean care trăiește în România și care iubește România foarte, foarte mult. Chiar mai mult decât unii români. Și, ce să-ți mai spun despre el? Se ocupă să fie femeile fericite. Cu asta se ocupă el.”, a mai spus Andreea.

Prezentatoarea TV a mărturisit că și-a dorit șapte copii, dar după ce a văzut ce presupune s-a rezumat la doi.  „Doi, doi copii are Andreea Esca. Atunci când eram adolescentă voiam să fac șapte. Da, eram hotărâtă să fac șapte copii. După ce am înțeles ce înseamnă să ai copii de-adevăratelea am zis că doi… e ok. ”, a mai declarat Esca.

 

Citește și: