Chiar dacă se abține cât poate de la mâncare, fosta atletă recunoaște însă că nu poate rezista în fața dulciurilor.

Întrebată cum reușește să-și mențină silueta, Monica Iagăr a răspuns: ”Nu mănânc. Nu există să mănânci și să slăbești. Mănânci… te îngrași. E logică treaba”.

Cum arată meniul ei pentru o zi? ”Azi am mâncat o ciorbă și nu cred că mai apuc să mănânc ceva. Nu sunt așa mâncăcioasă… Gătesc și mai gust din ce prepar”.

Recunoaște că mănâncă o singură dată pe zi, dar că noaptea dă iama în dulciuri. Practic, renunță la mâncare pentru a-și potoli apetitul pentru dulce. ”Rup dulciurile, noaptea, după ce se liniștește toată casa… Maya (una dintre fetele ei – n.r.) tot timpul zice „Iar a fost mama la sertar, iar nu mai e nimic dulce”. Practic mai deloc mâncare și mai mult dulce”, a recunoscut ea într-un interviu pentru Ciao.

Și-a dedicat tinerețea sportului, dar acum a renunțat complet la el, admite ea. ”Nu fac. Momentan nu fac că nu am când și chiar dacă avem sală de fitness… nu fac… Avem un business cu sală de fitness mare, de 2200 m, cu bazin foarte mare, dar tot nu fac sport. 

Făceam când antrenam, dar acum nici nu mai antrenez. Sunt bine, mi-e foarte bine…”, a mai spus aceasta.

Întrebată dacă are intervenții estetice sau dacă e deschisă către așa ceva, fosta a atletă a replicat: ”Nu. M-am hotărât ca până la 3 ani să stau naturală, de aceea nu mai frecventez decât epilările, coaforul, de 2 ori pe săptămână, dar în rest pe partea estetică nu am chef acum… Nu am chef să suport durerea aia și chiar nu vreau să mă umflu acum la fată”.

Recunoaște însă că în trecut a apelat la tratamentele faciale, cunoaște bine acest capitol. ”Am făcut, da, am făcut și botox și hialuronice, stiu foarte bine cum se desfășoară cât am în corp, dar nu sunt setată să mă duc din nou să fac”, a mai spus Monica Iagăr.

Se poate spune despre Monica Iagăr, fosta mare atletă a României, că este o mama eroină! Aceasta a devenit pentru a treia oară mama la vârsta de 46 de ani, ea aducând pe lume un băiețel.

Sportiva are doi copii din căsătoria cu Cosmin Cernat, pe Maya și Ayana, și un băiețel, Efrem, cu fostul campion de judo, Cristi Neacșu, cu care este căsătorită în prezent.

Motivul divorțului dintre Iagăr și Cosmin Cernat

Monica Iagăr și Cosmin Cernat au divorțat în 2009, după o căsnicie de nouă ani, iar în 2011, prezentatorul de televiziune se recăsătorea cu Mădălina Moroșanu,
despre care se spunea faptul că ar fi fost principalul motiv pentru care cei doi au decis să pună punct mariajului.

În acele momente de cumpănă, fosta atletă declara într-un interviu:

“Dacă nu era ea, era alta. Una din cele multe. Întotdeauna exista riscul acesta. Eu am trăit cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmează şi altele, pentru că unele aşa s-au învăţat, să se agaţe de un bărbat ca să ajungă vestite. În cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscută până să fiu cu Cosmin şi nu am făcut sex oral ca să câştig medalii de aur şi să ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu şi ştacheta şi, când am ajuns sus, atunci a apărut el”.

Vezi și Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mămică la aproape 41 de ani! ”Carlos Muñoz a sosit în viaţa noastră!”

Citește și:

Fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 24 de ani și e leit tatăl lui. Ce i-a transmis Terminatorul

Cât cere Laurette pentru un masaj: „Am făcut școala, am diplomă!”