Celebrul actor a ajuns atât de slab, încât i se văd oasele, iar hainele stau pe el ca pe gard. Mai mult, el a dat un interviu ciudat  pentru reporterița  Catt Salder de la E! Online, în care spune despre el că este nimeni. Apariția starului i-a îngrijorat pe fanii acestuia care își fac griji pentru el și se tem că are mari probleme de sănătatea. În plus, internauții și-au arătat îngrijorarea, precizând că nu vor să-l piardă pe Jim Carrey așa cum l-au pierdut și pe Robin Williams. De la începutul anului acesta trece prin tot felul de transformări. Dacă până acum își lăsase barbă și avea un look neîngrijit, acum acesta și-a schimbat din nou look-ul.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: O vedeai în fiecare seară la televizor, prezentând știrile, dar apoi nu s-a mai știut nimic de ea. Raluca Lăzăruț e actriță în SUA și a devenit Catwoman

Iubita lui s-a sinucis în 2015

Jum Carrey se pare că nu și-a revenit deloc după moartea iubitei lui, care în septembrie 2015, Cathriona White, care avea doar 28 de ani, s-a sinucis. Ea i-a lăsat o scrisoare de adio actorului în care vorbea despre relația lor tumultuoasă și de faptul că este distrusă și dezgustată de faptul că a fost infectată cu trei boli cu transmitere sexuală(BTS).

În octombrie în același an Brigid Sweetman, mama Cathrionei, l-a dat în judecată pe Carrey, acuzându-l de moartea fiicei lui, întrucât s-a descoperit că aceasta își lua rețete cu calmante pe un nume fals de-al lui Jim Carrey. Aceste evenimente l-au marcat profund pe celebrul actor, care de atunci se pare că s-a închis în el și se neglijează total, ceea ce i-a îngrijorat teribil pe fani.

Citește și:Fiul lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat. Ce acuzații grave i-au fost aduse

Jim Carrey scrie un roman

„Nu voi tolera această încercare necruțătoare de a profita de mine sau de femeia pe care am iubit-o. Chiar sper că într-o zi oamenii vor înceta să mai profite de moartea ei și o vor lăsa să se odihnească în pace”, a spus Jim într-o declarație despre moartea Cathrionei.

Actorul a recunoscut că își petrece timpul liber pictând sau scultând, dar că scrie și un roman. El s-ar putea să se întoarcă pe marile ecrane abia de anul viitor.

Citește și: