Edith González a murit în iunie 2019 din cauza cancerului ovarian. Actrița a primit acest diagnostic cumplit în 2016, dar după un lung și anevoios  tratament reușise să învingă boala. În 2019, cancerul a recidivat într-o formă mult mai violentă, iar corpul lui Edith a cedat.

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Edith Gonzalez la un an de la moartea actriței. Cum a fost surprinsă ConstanzaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mulți s-au întrebat ce se va întâmpla cu fiica celebrei Salome. Aceasta nu a rămas alături de soțul actriței, Lorenzo Lazo, alături de care locuise împreună cu mama ei. Custodia micuței a primit-o tatăl ei biologic,  Santiago Creel, cu care adolescenta nu avea însă o relație apropiată.

După mai multe luni în care a stat departe de atenția presei, Constanza, care a împlinit  16 ani în luna august, a început să apară în public. Adolescenta a fost văzută la lansarea ultimului film al mamei sale, alături de fratele actriței și de afaceristul Lorenzo Lazo, soțul lui Edith.  Discretă și cu zâmbetul pe buze, fiica actriței a încercat să-și ascundă durerea.

 

Cu toate acestea, Constanza a fost însoțită la fiecare pas de Victor Manuel Gonzalez, unchiul ei și a evitat să vorbească cu presa.

Adolescenta seamănă perfect cu mama ei și calcă pe urmele ei. Nu doar că e atrasă de partea artistă, dar ea continuă și munca caritabilă a mamei ei. Unchiul Constanzei a mărturisit că nepoata lui nu e neapărat atrasă de actorie, ci mai mult de muzică. Ea adoră să cânte la chitară.

Citește și: