După ce au plecat de la Judecătoria Buftea, războiul dintre Anamaria Prodan și Reghe a continuat și pe stradă. Cei doi s-au șicanat în trafic, iar aceștia au fost surprinși de paparazzii Spynews.

Cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere la procesul de divorț, fapt pentru care s-a amânat, iar următoarea înfățișare va avea loc pe 16 mai 2022. Însă, ”războiul” început în sala de judecată, a continuat și după plecarea de la Judecătoria Buftea.

Atât Anamaria Prodan, cât și Laurențiu Reghecampf, s-au urcat amândoi în mașini separate și au pornit în același timp, dar în trafic s-au întâlnit și nu au lăsat lucrurile neterminate. Astfel, paparazzii Spynews.ro au surprins momentul în care ambele mașini, aflate pe două benzi de mers separate, au început ba să frâneze, ba să depășească, astfel că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au continuat șicanările. La un moment dat, Anamaria Prodan se oprește cu mașina în fața lui Laurențiu Reghecampf preț de câteva secunde, încurcându-l pe antrenor să-și continue drumul. Secunde bune a durat șicanarea în trafic, asta până când efectiv drumurile lor s-au separat și fiecare a plecat acasă.

Anamaria Prodan, care a sosit însoțită de doi dintre copii, Sarah și Bebeto, l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că nu și-a salutat fiul și nu a dorit să vorbească nici cu fata ei din prima căsătorie. Antrenorul neagă acuzaţiile şi spune că a vorbit atât cu Sarah, cât și cu Bebeto, timp de aproximativ 15 minute. Ba, mai mult, i-a reproşat fostei sale partenere că l-a adus pe Bebeto la tribunal deşi acesta a avut cursuri la şcoală.

Reghe a depus o nouă plângere

„Când am ajuns la tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să o discuție din asta. E problema mamei lui… În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, a declarat Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

Mai mult, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf a depus o nouă plângere la Poliție după întâlnirea de la tribunal.”Am fost anunțată că Reghe a depus azi o nouă plângere la Secția 2 de Poliție. Mare îți e Grădina, Doamne! Ne e milă de el!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan susţine că vrea neapărat ca lucrurile să se mute din tribunal la notar, astfel încât mariajul să se încheie cât mai rapid. Laurențiu Reghecampf nu e de acord, iar Anamaria Prodan susține că știe și motivul: la notar trebuie să îți expui clar cum faci partajul, iar în cazul antrenorului situația e mai complicată după ce fosta sa parteneră l-a acuzat că i-a furat bunuri și bani!

„Astăzi am cerut cumva să găsim o variantă dacă putem să divorțăm la notar, că ne dorim să închidem circul ăsta. Avocatul ia banii, avocatul vrea procese multe e normal, el nu se pricepe deloc. Eu ca absolventă de drept îi spun vezi că te păcălește, vezi că nu e bine. Partajul trebuie făcut, dar el nu vrea să meargă la notar că știe că vine partajul. Acolo trebuie să vorbești, dar cum el nu are nimic e greu să facem la notar”, a spus Anamaria Prodan după ce a ieșit din sala de judecată”, a spus Anamaria Prodan.