Acum, la aproape 15 ani de la momentul separării oficiale, cei doi nu mai au nicio legătură unul cu altul. Oana Roman a povestit ce s-a întâmplat între Petre şi Mioara Roman la singura întâlnire de după divorţ.

Petre și Mioara Roman s-au întâlnit o singură dată după divorț

Erau un model pentru români, o familie care, din exterior, părea perfectă. Timp de mai bine de trei decenii, și-au fost alături, în momente mai mult sau mai puțin frumoase, și au reușit să treacă cu bine, împreună, peste evenimentele tulburi din primii ani de libertate post-comunistă a țării noastre.

„Pe 21 decembrie, îmi amintesc bine cum s-a întors tata de la facultate, fiind profesor la Politehnică. Și a mers mai apoi în Piața Universității, acolo unde se strânseseră o mână de oameni care continuau să protesteze împotriva regimului de atunci. Îmi amintesc tensiunea din casă. (…)

Îmi amintesc bine vorbele tatei, spuse apăsat mamei: „Nu mai e glumă! Au tras în noi!”. Și nu-l voi uita niciodată pe tata, total transfigurat, pe de o parte de adrenalina care-i dăduse probabil curajul să facă ce făcuse, iar pe de alta, de frica și de groaza de a fi văzut, poate chiar de a fi simțit moartea atât de aproape de tine. Numai el și încă câțiva mai știu și astăzi cum s-au petrecut acolo acele grozăvii”, a descris Oana Roman situația din decembrie 1989 pentru impact.ro.

Când ar fi trebuit să înceapă să se pregătească să înceapă un capitol al vieții lor, cel de bunici, cei doi făceau un anunț ce a cutremurat spațiul public românesc: divorțul.

Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc aproape imediat, ea dăruindu-i și un băiețel, și s-a distanțat tot mai mult de ”fosta” familie, lăsând-o în urmă aparent fără regret.

De fapt, fostul premier a întrerupt orice contact cu fosta soție, întâlnindu-se și vorbind foarte rar inclusiv cu fiica sa, Oana.

Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău”

Oana Roman a dezvăluit că singura dată când cei doi au mai stat sub același acoperiș a fost la nunta sa cu Marius Elisei, însă atmosfera a fost departe de a fi prietenoasă. Vedeta a povestit și ce s-a întâmplat între Petre şi Mioara Roman la acestă ”întâlnire”. „Nu am cum să fiu împăcată cu ceva ce mie mi-a făcut foarte rău. Au fost foarte multe motive, rezultatul final pe mine m-a durut. Ei nu au mai putut să mențină o relație, măcar de prietenie, el nu a vrut deloc lucrul ăsta și nu o să îl înțeleg niciodată de ce.

Pentru mine a fost o durere foarte mare. S-au mai întâlnit o singură dată la nunta mea”, a povestit Oana Roman, la Antena Stars.

Ceea ce ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei a fost umbrită de comportamentul părinților săi. Mioara și Petre Roman au stat la mese diferite, nu au schimbat niciun cuvânt.

„Pentru mine a fost foarte greu. Mama era singură la o masă, el cu familia lui la altă masă și a fost cumplit de greu pentru mine. Și va fi în continuare”, povestește vedeta, care, iată, încearcă să nu facă aceeași greșeală ca părinții ei, ea împăcându-se cu Mariu Elisei, tatăl fetiței ei.

Vezi și Dezvăluiri din viața de cuplu a Mioarei Roman alături de Petre Roman: ”Am fost pentru el ca un trofeu”

Citește și:

Mădălina Pamfile, despre momentul când a încercat să se sinucidă, din dragoste. Cine a salvat-o

Cum a sărbătorit-o Reghecampf pe Corina Caciuc, de ziua ei. A arătat tuturor ce i-a luat cadou!