Cristina Cioran a trecut prin clipe grele, după ce și-a născut fetița prematur. Timp de aproape două luni, micuța a stat în spital, iar vedeta a dat acum detalii despre noaptea în care a ajuns la spital.

Cristina Cioran radiază de fericire de când și-a luat fetița acasă după aproape două luni petrecute în spital. Vedeta și-a adunat toate puterile și a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa, despre noaptea în care a născut prematur. Ea a povestit cu lux de amănunte, cu lacrimile curgând șiroaie, ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea când Ema a venit pe lume.

Actrița a povestit momentul cumplit în care a ajuns la spital și a fost nevoită să nască cu două luni mai devreme, din pricina unor complicații neașteptate. Astfel, ea a devenit mama unei fetițe pe 18 iulie, dar pentru că micuța s-a născut prematur și a avut nevoie de îngrijiri medicale, ea a putut să o ia de acasă doar după aproape două luni. Actrița a povestit, în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, că a trecut printr-un adevărat carusel emoțional după nașterea Emei. Vedeta a povestit, cu lacrimi în ochi, clipele complicate prin care a trecut și a mărturisit că este recunoscătoare pentru faptul că, în sfârșit, poate răsufla ușurată și pentru că o are pe micuță acasă.

cristian cioran, despre botezul fetitei saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„În timp ce mă duceau cu targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test Covid. (…) Oamenii se uitau înfiorați, eram plină de sânge, urlam și mă zbăteam pe targă. Eu după ce am născut nu am văzut-o, am văzut doar o mână care pleacă cu ea, nici nu am știut dacă trăiește. A trebuit să aștept să fie în siguranță copilul. Abia după jumătate de oră, o oră a venit doamna doctor și mi-a spus că este în regulă”, a povestit Cristina, cu lacrimile curgându-i pe obraz.

Cristina a mărturisit că a fost nevoită să părăsească spitalul după trei zile din cauza pandemiei de COVID-19, fiind nevoie să elibereze patul, însă fetița ei a rămas la incubator și avea voie să o vadă doar o dată pe săptămână.

„A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul care era în incubator. După 3 zile, m-au eliberat, m-au trimis acasă. Nu au putut să mă țină în spital, e spital suport Covid”, a mai spus Cristina.

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam într-un film.”, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

De asemenea, Cristina Cioran le-a mulțumit medicilor din spital pentru profesionalismul de care au dat dovată. Aceștia au reușit să o liniștească pe proaspăta mămică, chiar dacă nașterea a fost una plină de suferință, mai ales pentru că vedeta nu credea că o să se ajungă la așa ceva.

„Noroc că medicii buni fac gărzi, dacă nu era de gardă medicul cu care am născut nu știu dacă…na, nu știu ce s-ar fi întâmplat.nAm încercat să mă protejez, să nu mă interesez de chestii nasoale. Nu am citit nimic și nici nu recomand, dar nu am avut lista de ce se întâmplă dacă.”, a mai zis vedeta.

Cristina este fericită acum că o are pe micuță acasă și poate să petreacă fiecare clipă lângă ea. Ea a mărturisit că de câte ori își vedea fetița în spital izbucnea în lacrimi, având voie să o vadă doar 30 de min pe săptămână, dar au ajutat-o foarte mult mesajele mămicilor care au trecut prin asta și au încurajat-o. Au fost și mulți care au criticat-o că și-a lăsat fetița în spital, deși le-a explicat că nu are voie să stea în spital, ba chiar i-au reproșat că și-a abandonat fetița în spital, dar nu s-a lăsat afectată de critici, ci doar le-a ignorat.

„ Am luat-o acasă și e bine, sănătoasă, frumoasă, veselă și perfectă. A fost o perioadă foarte grea, îi mulțumesc familiei că m-a susținut și iubitului că nu m-a lăsat în starea aia.”, a adăugat ea.

Citește și:

Ce sacrificii face Monica Iagăr, la 48 de ani, pentru a rămâne slabă. Fosta atletă are trei copii mici și a renunțat complet la sport

Andreea Ibacka a născut. Anunțul făcut de Cabral