Actrița Katey Sagal a devenit celebră în ani 90 pentru rolul lui Peggy Bundy, o femeie extrem de cheltuitoare, care adora să-și chinuie soțul, şi o adevărată catastrofă în bucătărie.

A fost într-adevăr un personaj memorabil, care a ajuns la inimile tuturor și i-a cucerit și pe români.

Astăzi, la 34 de ani de la lansarea serialului care a făcut-o celebră, actrița este schimbată total. Și-a pierdut silueta fără cusur, a renunțat la părul roșcat și creț și cu greu o mai recunoști. Cu toate acestea, ea a continuat să joace în seriale de succes, precum „Dead to me”, ”Lost” (2005-2010), ”Chadam” (2010”, ”Futurama” (1999-2013), ”Sons of Anarchy”, produs de soţul său, (2008-2014), ”A to Z” (voce, 2014-2015), ”The Bastard Executioner” (2015). Mai mult, ea a câștigat și un Glob de Aur pentru rolul din serialul ”Sons of Anarchy”, iar în prezent, joacă într-un nou serial, intitulat „Rebel”.

Exclusive – Katey Sagal out and about, Los Angeles, California USA – 26 Oct 2020SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Celebra Peggy Bundy a dezvăluit că timp de 15 ani a fost dependentă de pastile de slăbit, droguri și alcool

Katey Sagal a pierdut un copil

În ceea ce priveşte viaţa ei personală, Katey a fost nevoită să treacă prin trei căsnicii eșuate pentru a-și descoperi marea dragoste. A mers la altar pentru a patra oară, fiind din 2004 soţia producătorului american Kurt Sutter, cu care o fiică pe nume Esme Louise, venită pe lume cu ajutorul unei mame surogat, în 2007. Katey mai are doi copii, Sarah Grace (1994) şi Jackson James (1996), proveniţi din relaţia cu Jack White, cel de-al treilea soţ, însă și-a dorit foarte mult să facă un copil și cu actualul soț și s-a chinuit ani întregi să-și îndeplinească visul. A încercat nenumărate proceduri de fertilizare in vitro pentru a rămâne gravidă, dar fără rezultat. Ea a reușit abia la vârsta de 52 de ani să-și îndeplinească visul, cu ajutorul unei mame surogat.

Katey Sagal a devenit din nou mamă cu ajutorul unei mame -surogat

Astfel, folosind propriul embrion, Katey Sagal a putut să o aducă pe lume, cu ajutorul unei mame surogat, pe fiica ei, Esme Louise, în 2007. Fetița are acum 14 ani, iar actrița recunoaște că micuța le-a adus multă fericire în familie.

Decizia de a deveni mamă din nou la o vârstă atât de înaintată, a fost una extrem de grea pentru Katey, care și-a reamintit astfel chinurile prin care a trecut cu primul ei copil, o fetiță pe nume Ruby, care i-a murit în brațe la doar câteva luni după ce a venit pe lume, în octombrie 1991.

Ea a povestit că pe vremea aceea, filma pentru serialul „Familia Bundy” și pentru că a rămas însărcinată, scenariștii și producătorii au decis să includă acest eveniment și în serial. Însă, Katey a avut probleme cu sarcina și a născut prematur, la șapte luni. Din păcate, fiica ei a trăit doar opt luni, iar apoi s-a stins din viață.

„A fost foarte dificil. Am pierdut un copil ce avea aproape opt luni…și nu puteam accepta acest lucru. Despre copiii născuți prematur se spune că viața lor depinde 60% de dorința lui Dumnezeu și că nu sunt motive medicale- și așa mi s-a spus și mie. Dar nu puteam să accept ideea, mă gândeam că eu am făcut ceva greșit. Mă gândeam că am muncit prea mult…A fost extrem de greu”, a spus Katey.

Actrița își amintește că refuza să mai iasă din casă și singurele momente în care făcea acest lucru erau doar cele în care trebuia să meargă la medic și la psiholog. Katey a început să-și mai revină după ce s-a apropiat de un prieten budist, care i-a spus aceste cuvinte pentru a-i vindeca durerea: „Câteodată avem aceste suflețele mici care vin și pleacă din viața noastră după ce misiunea lor este îndeplinită”.

Foto: Profimedia

Citește și:

Oana Roman a anunțat ziua cea mare. Când se cunună din nou cu Marius Elisei

Interviu EXCLUSIV Randi: ”În dragoste nu mă mai las dus de val”