Meghan și Harry vor avea șase domnișoare de onoare și patru cavaleri, însă Charlotte și geroge au primit rolurile cele mai importante. Fiul cel mai mare al lui Kate și al lui William a primit sarcina de a aduce la nuntă verighetele, Page Boy, în timp ce sora lui mai mică, Charlotte (3 ani) va fi Flower Girl. Ea va purta un cocoșuleț cu flori și va arunca petale în drumul spre altar.

Meghan și Harry vor avea șase domnișoare de onoare și patru cavaleri

Prințul George va mai fi însoțit de alți trei prichindei, în rolurile de cavaleri de onoare, printre care finul lui Harry, Jasper Dyer( 6) și gemenii Brian și John Mulroney.

Meghan Markle va mai avea pe lângă prințesa Charlotte, încă cinci domnișoare de onoare, printre care fina lui Harry, Florence van Cutsem (3),finele lui Meghan, Rylan Litt (7) și Remi Litt (6), Ivy Mulroney (4) – fiica prezentatorului Ben Mulroney și o altă fină a prințului Harry, Zalie Warren (2 ani).

Potrivit comunicatului, în alaiul de 10 copii ce-i vor însoți la altar pe Meghan și pe Harry, cel mai mic va avea doi ani, iar cel mai mare 7 ani.

Nunta regală va avea loc sâmbătă, pe 19 mai, la capela St. George’s a castelului Windsor, unde sunt așteptați 600 de invitați.  Micul prinț George și prințesa Charlotte au furat toată atenția, anul trecut,  la nunta Pippei Middleton, iar imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii.

Citește și: