În ultimii ani, Olivia Steer a început să încerce tot felul de terapii neconvenţionale, ce promit o viaţă sănătoasă. Mănâncă numai vegetale nepreparate, a renunțat la televizor, se roagă, și multe altele.

De departe cel mai inedit obicei pe care îl are îl reprezintă o terapie numită „camera întunecată”, ce ar preveni îmbătrânirea. Mai exact, stă pe întuneric pentru a-și păstra tinerețea.

Prima dată a făcut asta la Tao Garden, în Thailanda, unde practicanţii sunt invitaţi într-o incintă specială, fără ferestre şi fără nicio sursă de lumină artificială. Ei stau în întuneric deplin între 7 şi 21 de zile.

Se spune că după o perioadă atât de lungă fără lumină, ai trăiri spirituale intense, în organism începe un proces de regenerare, de întinerire, scrie tabu.ro.

Andi Moisescu, despre începutul relației cu Olivia Steer

Andi Moisescu și Olivia Steer sunt căsătoriți de 17 ani și chiar și după atâta vreme au numai lucruri bune de spus unul la adresa celuilalt. Recent, prezentatorul PRO TV a povestit cum a început relația cu Olivia și a mărturisit, cu sinceritate, că nu a fost deloc ușor să o cucerească.

Andi a povestit cum a cunoscut-o, cu multă vreme în urmă, pe cea care avea să îi devină soție. Prezentatorul a mărturisit în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete că Olivia nu a fost ușor de impresionat, însă el nu s-a lăsat ușor descurajat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o.

Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ‘Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’, ‘Cu cine?’, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea.

Chiar n-o știam. ‘Păi, ia să te uiți s-o vezi!’. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ‘Ia uite, mă, cum de nu o știam…’. Atunci am văzut-o cu adevărat.

Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a dezvăluit Andi Moisescu, în cadrul podcastului.

Vezi și Andi Moisescu, despre începutul relației cu Olivia Steer

Citește și:

Adevărul din spatelor imaginilor cu prințesa Charlene. Motivul pentru care prințesa de Monaco arată atât de rău

Cum arată soacra lui Ștefan Bănică. Lavinia Pîrva seamănă leit cu mama ei!