Suverana demonstrează că în ciuda vârstei sale de 91 de ani, este extrem de activă și de puternică, reușind astfel să infirme toate zvonurile că ar fi grav bolnavă și că mai are puțin de trăit. Ea a fost fotografiată duminică,  în timp ce se afla la volanului jaguar-ului ei verde, când se întorcea la castelul Windsor după ce a participat la slujba de la Royal Chapel of All Saints. În mașina, alături de ea, se află bodyguardul ei, și ipostaza în care a fost surprinsă, arată că regina nu are nici un gând să renunțe prea curând la tron sau să urmeze pasul făcut de soțul ei.

Soțul ei s-a retras din viața publică

Regina Elizabeth a II-a a învăţat să conducă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pe vremea când lucra ca mecanic. Totuşi, ea nu deține un permis de conducere, însă este singura persoană din Marea Britanie care are voie să conducă astfel. De asemenea, ea este singura persoană din familia regală care poate să călătorească fără pașaport.

În plus, nu este prima dată când regina a fost fotografiată la volan. Aceasta a fost surprinsă frecvent în timp ce își conducea Range Roverul pe străduțele de lângă reședința ei din Sandringham. Anul trecut, ea a făcut pe șoferul și pentru ducesa de Cambridge, Kate Middleton, pe care a dus-o la un picnic cu prințul William. Zilele trecute, ea a fost fotografiată și în timp ce călărea, regina având o mare pasiune pentru cai și pentru mașini.

După retragerea soțului ei, regina va trebui să participe singură la peste 22.000 de evenimente și să țină peste 5.000 de discursuri.

Citește și: