Mândră nevoie mare de Dylan, mama sa, actrița Catherine Zeta Jones, în vârstă de 48 de ani, nu s-a putut abține și a postat pe Instagram o fotografie de la banchetul de absolvire al tânărului. ”Sunt foarte mândră de tine. Te iubesc așa de mult”, a scris actrița pe contul de socializare, primind peste 40.000 de aprecieri pentru instantaneu.

Dylan, in ziua absolvirii

Cât despre Dylan, acesta își trece, pentru poză, mâna prin păr, într-un gest ce pare studiat. Rezultatul e însă adorabil. Dylan se transformă pe zi ce trece într-un tânăr extrem de chipeș! Iar cu siguranță costumul negru, cămașa albă, papionul și trandafirul alb din piept îl ajută.

Dylan s-a născut în 2000, anul în care faimoșii săi părinți s-au căsătorit. Cei doi mai au împreună o fată, Carys, în vârstă de 15 ani.

copiii lui Catherine Zeta Jones si Michael Douglas

Michael Douglas mai are un fiu, Cameron, în vârstă de 39 de ani, provenit din mariajul cu Diandra Luker.

Carys, următoarea mare vedetă de la Hollywood?

Într-un interviu recent, Catherine Zeta Jones a vorbit despre cum e viața cu doi copii adolescenți, spunând că trece printr-o perioadă minunată, de care încearcă să profite din plin, pentru că știe că nu se va mai întoarce niciodată, și că abia așteaptă să vadă în ce direcții o vor lua Dylan și Carys.

Recent, o sursă din anturajul celor doi actori povestea că vedeta din ”Masca lui Zorro” o pregătește pe Carys să intre în lumea filmului. Ea îi alege hainele și se ocupă de coafura și machiajul ei. ”Plănuiește să preia oficial rolul de manager al lui Carys și să o transforme în următoarea mare vedetă a Hollywood-ului”, a explicat sursa. 

 fiica lui Michael Douglas, cand era mica

Foto: Instagram

Vezi și Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au recreat o veche fotografie de familie. Ce-a ieșit e de tot râsul | FOTO

Citește și: