A devenit mamă la 43 de ani, când nimeni nu se aștepta, iar de atunci viața ei s-a schimbat total. Alessandra Stoicescu radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe micuța Sara. Drept dovadă stau și cele mai recente imagini publicate de vedetă pe contul ei de Instagram. Alessandra a postat mai multe imagini de la petrecerea organizată pentru ziua micuței care a împlinit astăzi vârsta de un anișor.

Sara a împlinit un ani și e adorabilăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5


„1 an ❤. Sara ❤”, a scris vedeta alături de o imagine în care își ține în brațe fetița, în fața tortului ei.  Imaginea este însoțită și de câteva hashtaguri, precum „fericire, împlinire, primul an împreună, miracol, fiică,copilărie, familia mea, totul meu”, ce vor să exprime sentimentele prezentatoarei TV.

Alessandra a postat pe rețelele de socializare și primele fotografii cu fiica ei, de anul trecut, d ela maternitate, în care soțul ei o ține în brațe pe micuță. „ Totul meu”, a scris ea la descrierea imaginilor.

„Cele mai fericite momente din viața mea sunt cele în care suntem toți trei împreună, când Sara e răsfățată de mine și de soțul meu cu drăgălășenii. Învățăm zilnic de la ea că doar de noi are nevoie pentru a fi fericită. De prezența noastră, de brațele noastre, de dragostea infinită pe care o avem pentru ea. De un an de zile ne-a făcut să înțelegem că trebuie să fim mai prezenți, să ne bucurăm mai mult de fiecare clipă împreună, să apreciem mai mult perioada asta. Bucuria ei simplă de copil este de fapt atât de complexă, atât de valoroasă, încât noi, de un an, nu mai alergăm în căutarea împlinirii, ci către Sara, sufletul nostru. Primul an cu Sara. ”, a mai precizat vedeta TV.

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani, pe 29 iulie 2019. Ea a ales să-i pună numele fetiței ei Sara Maria, după ce a visat numele ei.

„Am visat într-o noapte numele de Sara şi e un nume biblic, iar Maria este la fel. Şi se va numi Sara Maria Constantinescu. A fost binecuvântată de Papa Francisc şi de Preafericitul Părinte Daniel”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Citește și: