Britney, ajunsă la vârsta de 36 de ani și într-o formă de zile mari, s-a pozat recent cu băieții ei, Sean Preston, de 12 ani, și Jayden James, de 11 ani, într-unul dintre localurile preferate, unde familia în formula sa de 3 obișnuiește să ia masa în weekenduri.

Britney si baietii ei

Să nu uităm că Britney a pierdut custodia totală a copiilor, aceasta revenindu-i fostului soț, dansatorul Kevin Federline. Prin urmare, cântăreața este doar mămică de weekend.

Și semn că nu exagerează când afirmă că băieții ei sunt deja mai înalți ca ea, Britney a mai postat o fotografie, în care ea și unul dintre fii, Preston, stau lungiți pe sezlonguri, la plajă.

Britney si Preston

E vizibil faptul că Preston este înalt pentru vârsta lui. E drept, nici Britney nu este foarte înaltă la cei 1,63 metri ai săi. În schimb, arată neașteptat de bine, mai ales dacă iei în considerare ”căderile” pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani.

Vezi și Fostul soț al lui Britney Spears nu se mai satură de bani. Iată cât îi cere pentru creșterea celor doi copii și cum motivează

Citește și: